Με σχεδιασμό για περισσότερες από 40 προσεγγίσεις το 2023, η Celestyal Cruises θα προσεγγίζει φέτος το λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε εβδομαδιαία βάση, εδραιώνοντάς το ως λιμένα από-επιβίβασης, με 30 προγραμματισμένες προσεγγίσεις του  κρουαζιερόπλοιου Celestyal Crystal για τη φετινή σεζόν έως και τις 2 Οκτωβρίου.

Η εταιρεία, από τις πρώτες εταιρείας κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, με αφορμή τη δεύτερη προγραμματισμένη προσέγγιση του Celestyal Crystal στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το εγκαινίασε χθες ως ένα λιμάνι από-επιβίβασης (homeport) για τις κρουαζιέρες της,

  • «προσελκύοντας επισκέπτες από την Βόρεια Ελλάδα, την Ευρώπη αλλά και από τις αναδυόμενες βαλκανικές αγορές».

Στο πλαίσιο της υποδοχής του Celestyal Crystal στη Θεσσαλονίκη και μέσα σε εξαιρετικά αισιόδοξο κλίμα πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση στο κρουαζιερόπλοιο, παρουσία εκπροσώπων της ελληνικής κυβέρνησης, της τοπικής αυτοδιοίκησης, του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) και του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ), καθώς και άλλων τοπικών φορέων.

Στην εκδήλωση έδωσαν «το παρών» είτε δια ζώσης είτε μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματος οι κ.κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Σταύρος Καλαφάτης, Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργός Τουρισμού, Άντζελα Γκερέκου, Πρόεδρος Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Βούλα Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης & Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ.α..

Την αισιοδοξία του για  την πορεία της κρουαζιέρας εξέφρασε ο κ. Πλακιωτάκης, εκτιμώντας ότι οι προσεγγίσεις και οι πληρότητες των πλοίων το 2022 θα ξεπεράσουν κατά πολύ τα νούμερα του 2019.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here