«Καινοτομία είναι για μένα η διαφορετικότητα που προάγει τις ανατροπές με γνώμονα μια μετουσίωση πρωτοπόρων ιδεών σε απτά εγχειρήματα. Είναι συνώνυμο της δημιουργικότητας μέσα από αλλαγή πορείας, εκείνη η ανάστροφη ροή προς την επιτυχία που δεν κοιτάζει τα σταθερά και σίγουρα, αλλά διαρρηγνύει στεγανά και ωθεί σε αλλαγές, πολλές φορές έντονες αλλά πάντα θετικές. Η καινοτομία θα υποστήριζα ότι αποτελεί τον κινητήριο μοχλό κάθε εξελικτικού βήματος της ανθρωπότητας

Ο καθηγητής Γεώργιος Ιωάννου, Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος EXE A.E., είναι μέλος της Κριτικής Επιτροπής των Hellenic Innovation Awards 2021.  

Η κορυφαία εκδήλωση για την καινοτομία διοργανώνεται στο πλαίσιο του Hellenic Innovation Forum & Awards 2021, από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ και αποτελεί το πρώτο event της νέας εποχής που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε δύο μέρη: φυσικά, σε τόπο που θα ανακοινωθεί και με την παρουσία -περιορισμένου αριθμού- προσκεκλημένων και ψηφιακά, στο  LiveOn Expo Complex το ολοκληρωμένο τρισδιάστατο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο του ethosGROUP, με την παρουσία κοινού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η πολυμελής Κριτική Επιτροπή αποτελείται από εξέχουσες προσωπικότητες από τον θεσμικό και επιχειρηματικό κόσμο και μαζί με το κοινόμε ξεχωριστή ψηφοφορία, θα αναδείξουν τους «πρωταγωνιστές» που οδηγούν την καινοτομία. 

Τα Hellenic InnovationAwards2021 περιλαμβάνουν 8 επιμέρους θεματικές ενότητες, στις οποίες θα απονεμηθούν συνολικά 23 κατηγορίες βραβείων, καθώς και 2 τιμητικά βραβεία. 

Η υποβολή υποψηφιοτήτων συνεχίζεται έως και τις 10 Σεπτεμβρίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολές υποψηφιοτήτων επισκεφθείτε το ethosevents.eu.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here