Σε συνεργασία με τη Mwalimu National, συνεταιριστικό χρηματοπιστωτικό  ίδρυμα (SACCO) στη Κένυα προχωρά η Intrasoft International με σκοπό την παροχή των SaaS (Software-as-a-Service) λύσεων Profits for Sacco. Το Profits της INTRASOFT έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των SACCOs ως κομμάτι της στρατηγικής της εταιρείας στην αγορά των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της Κένυας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Αφρικής.

Η πρόσφατη επένδυση της Mwalimu National σε ένα υπερσύγχρονο datacenter αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για συνεργασία με την INTRASOFT, σχετικά με την παροχή του κορυφαίου Profits Sacco Core Banking System μέσω ενός SaaS μοντέλου.

Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα SACCOs στη Κένυα, που αριθμούν πάνω από 3 εκατομμύρια μέλη,  αναζητούν νέους, καινοτόμους τρόπους επέκτασης των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων. Οι προκλήσεις είναι τεράστιες και αφορούν κυρίως το κομμάτι του cyber security και το υψηλό τεχνολογικό κόστος εξυπηρέτησης των μελών τους καθώς και της προσέλκυση νέων, σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η υιοθέτηση μοντέλων SaaS θα συμβάλει στο να ξεπεράσουν τα SACCOs το πρόβλημα του υψηλού κόστους και στην γενικότερη τεχνολογική ανάπτυξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here