Σε επαφή με διεθνή funds για την από κοινού ανάπτυξη του ενεργειακού χαρτοφυλακίου της είναι η Intrakat που θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό, αν υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη.

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων ανακοίνωση της εταιρίας, της οποίας η μετοχή, σημειώνει σήμερα άνοδο 4,30% εν μέσω φημών ότι διαπραγματεύεται την είσοδο fund ως εταίρου στο ενεργειακό της χαρτοφυλάκιο. Ειδικότερα η ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρει:

Η Intrakat σε συνέχεια πρόσφατων δημοσιευμάτων του τύπου, σχετικά με τη συνεργασία της με διάφορους στρατηγικούς επενδυτές, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι ο στρατηγικός σχεδιασμός της ο οποίος έχει ανακοινωθεί και υλοποιείται ήδη από το 2021 περιλαμβάνει τη χρηματοδότηση των δραστηριοτήτων της με ίδια κεφάλαια, μόχλευση δανειακών, αλλά και μέσω στρατηγικών συνεργασιών με διεθνείς κεφαλαιουχικούς επενδυτές.

Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία είναι σε επαφή με διεθνή επενδυτικά κεφάλαια για την από κοινού ανάπτυξη (co-development) του ενεργειακού χαρτοφυλακίου της. Για την όποια ουσιαστική εξέλιξη η Εταιρεία θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here