Η πλατφόρμα και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας θα παρουσιάζονται, στην έκθεση FutureCom (15-18 Οκτωβρίου 2018, Σάο Πάολο) και συγκεκριμένα στο περίπτερό της, C26.

Η έκδοση 7 (R7) της πλατφόρμα uni|MS™ αποτελεί εργαλείο σχεδιασμού ράδιο-δικτύων, μέσω του οποίου θα καλύπτει τις διαχειριστικές ανάγκες ολόκληρου του κύκλου ζωής δικτύου, αυτοματοποιώντας τις φάσεις σχεδιασμού, υλοποίησης, βελτιστοποίησης και συντήρησης κάτω από ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας για το χρήστη (GUI). Η πλατφόρμα επεκτείνει τις υφιστάμενες δυνατότητες διαχείρισης δικτύων που αποτελούνται από συσκευές πολλαπλών κατασκευαστών και πολλαπλών τεχνολογιών με νέες εφαρμογές (application modules) για τη διαχείριση παθητικών οπτικών δικτύων (GPON), απομακρυσμένων τηλεπικοινωνιακών υποδομών (Site Infrastructure) και δικτύων επικοινωνίας δεδομένων (DCN), επιπρόσθετα στις αποδεδειγμένες δυνατότητες διαχείρισης ασύρματων ευζωνικών δικτύων (Wireless Access & Transport).

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης FutureCom, η εταιρεία θα παρουσιάζει λύσεις ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης υπερύψηλών ταχυτήτων, σε συνεργασία με τον στρατηγικό εταίρο της στην περιοχή, Furukawa Electric. Οι δύο εταιρείες προωθούν στην ευρύτερη περιοχή ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο οπτικών ινών και ασύρματων λύσεων υπερύψηλής ευρυζωνικότητας.

Στις αρχές του έτους, οι δύο εταιρείες υπέγραψαν στρατηγική συνεργασία η οποία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων Fiber-Wireless όπου η Furukawa Electric θα παρέχει λύσεις οπτικής ίνας (GPON, WDM) και καλωδίωσης, ενώ η Intracom ΙΝΤΚΑ +0,88% Telecom θα προσφέρει τις λύσεις ασύρματης πρόσβασης και μετάδοσης, διαθέτοντας στους παρόχους κινητής και σταθερής τηλεφωνίας ένα μεγαλύτερο πακέτο λύσεων για τα δίκτυα τους με ταχύτητες πολλών Gigabit, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here