Παρά την κρίση του 2020 που επέφερε η πανδημία η Intercontinental International κατάφερε να μη διακόψει τη δραστηριοποίησή της όσον αφορά το πλάνο επενδύσεων του 2020 το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2021.

Δύο μεγάλα projects έχει δρομολογήσει ο όμιλος και αφορούν:

3 νέα ακίνητα στο χώρο των logistics και συγκεκριμένα εγκαταστάσεων αποθήκευσης που είναι μισθωμένες σε εταιρείες supermarket. Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις, 3 νέα ακίνητα είναι αρκετά κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησής τους, σε μια επένδυση περίπου 30 εκατ. ευρώ.

Νέο ομολογιακό δάνειο

Την ίδια ώρα, η διοίκηση  προετοιμάζει την έκδοση και κάλυψη ενός νέου ομολογιακού δανείου ύψους 40 εκατ. ευρώ με σκοπό να χρηματοδοτήσεις τις νέες της επενδύσεις.

Παράλληλα, προς ολοκλήρωση βαίνει η αγορά του κτιρίου γραφείων στη Λ. Κηφισίας.Πρόκειται για την εξαγορά και επαναμίσθωση ακινήτου της πολυεθνικής φαρμακευτικής GLAXOSMITHKLINE στη Λ. Κηφισίας στο Χαλάνδρι.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του περασμένου έτους και κατόπιν διαπραγματεύσεων με την GLAXOSMITHKLINE για τους όρους της συναλλαγής, υπεγράφη μνημόνιο συναντίληψης σχετικά με το πλαίσιο της συναλλαγής αλλά και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης.

Το τίμημα ανέρχεται σε 12.050.000 ευρώ ενώ η ICI δρομολογεί όλες τις σχετικές διαδικασίες για την υπογραφή των συμβάσεων και την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here