του Γιάννη Λεοντάρη

 

Η Info Quest Technologies, εταιρεία του ομίλου Quest, βραβεύτηκε στην τελετή απονομής των βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» της Direction Business Network, λαμβάνοντας τη διάκριση «Greek Business Champion».

Πρόκειται για την 8η διοργάνωση του θεσμού, που στόχο έχει να επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν στους σημαντικότερους κλάδους της αγοράς και στηρίζουν έμπρακτα την ελληνική οικονομία.

 

Έχοντας μπει στην πέμπτη δεκαετία της λειτουργίας της, η Info Quest Technologies αναπτύσσεται συνεχώς, με βάση τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, στοχεύοντας στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τους συνεργάτες, τους εργαζόμενους, τους πελάτες, τους μετόχους της, και την κοινωνία ευρύτερα.

Διατηρεί ηγετική θέση στην αγορά Πληροφορικής, συμβάλλοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό επιχειρήσεων και οργανισμών και διευρύνει τις δραστηριότητές της σε τομείς όπως το Mobility, οι έξυπνες διασυνδεδεμένες συσκευές (Smart Home , Smart Building, Smart City) και η ηλεκτροκίνηση.

 

Ο κύκλος εργασιών της το 2022 ανήλθε σε 357,7 εκατ. ευρώ, έχοντας τριπλασιαστεί την τελευταία πενταετία.

Το 2022 η Info Quest Technologies ολοκλήρωσε μία πολύ σημαντική επένδυση για τη δημιουργία ενός πλήρως αυτοματοποιημένου, υπερσύγχρονου και πιο «πράσινου» Logistic Center στον Ασπρόπυργο, Αττικής, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της  μέσω της βελτιωμένης λειτουργίας και της αύξησης της αποδοτικότητας.

Το ύψος της επένδυσης ανήλθε σε 5 εκ. ευρώ σε αυτοματισμούς και εξοπλισμό, ενώ αξίζει να αναφερθεί η πρώτη στην Ελλάδα εγκατάσταση του ρομποτικού συστήματος Autostore (good to person automation) που τετραπλασιάζει την παραγωγικότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here