Ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της αναπτυσσόμενης εταιρείας ηλεκτρονικών iMob, σχεδιασμένο από τη Generation Y.

Κύριος στόχος της συνεργασίας της iMOB με την Generation Y, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ήταν η δημιουργία της απαραίτητης τεχνολογικής υποδομής για την υποστήριξη της επιχείρησης στην αναπτυξιακή της πορεία. Το νέο διαδικτυακό B2C κατάστημα της iMob σχεδιάστηκε με ιδιαίτερη έμφαση στην αρχιτεκτονική τής πληροφορίας, επιτρέποντας έτσι στους επισκέπτες και πελάτες της iMob να περιηγούνται πλέον με εξαιρετική ευκολία και να απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, όπως smartphone, tablet, φορητούς υπολογιστές και άλλα.

Όπως επισημαίνεται, το webstore περιλαμβάνει λειτουργικότητες και εργαλεία που συμβάλουν στην αύξηση του ποσοστού μετατροπής των επισκεπτών του καταστήματος σε αγοραστές και στη δημιουργία μίας εμπειρίας χρήστη, στοχεύοντας έτσι όχι μόνο στην αύξηση των πωλήσεων, αλλά και στη διατηρησιμότητα του πελατολογίου. Η απρόσκοπτη διασύνδεση με 3rd party συστήματα και η αυτοματοποίηση πολλών από τα operations του καταστήματος, δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές της εφαρμογής να ολοκληρώνουν καθημερινές εργασίες με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, με απώτερο στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας, αλλά και την βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης των διαδικτυακών πελατών της εταιρείας, σε όλη τη διαδρομή των αγορών τους. Τέλος, μέσα από τη χρήσης εμπορικών εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης (AI), το νέο webstore προσφέρει προηγμένες δυνατότητες εξατομίκευσης και προτάσεων αγορών.

Η iMob SA (www.i-mob.gr) ιδρύθηκε το 2014, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στον τομέα της πώλησης κινητών συσκευών, υπολογιστών, tablet και αξεσουάρ. Η εταιρεία λειτουργεί δύο φυσικά καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.