Τη συνεργασία της με την αλυσίδα σουπερμάρκετ Διαμαντής Μασούτης στον τομέα της ηλεκτροκίνησης ανακοίνωσε η nrg. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, nrg και Μασούτης δημιουργούν 150 θέσεις φόρτισης σε 70 καταστήματα. Οι νέες θέσεις θα λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες και κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων να πραγματοποιούν φόρτιση κατά τη διάρκεια των αγορών τους.

Ο Αναστάσιος Λωσταράκος, γενικός διευθυντής της nrg, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα μας συνεργασία με την Μασούτης. Συνεχίζουμε την υλοποίηση του αναπτυξιακού μας πλάνου στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, με μια εξαιρετικά σημαντική συνεργασία, αφού η εταιρεία μας θα είναι πλέον συνοδοιπόρος στο ταξίδι της πράσινης μετάβασης με ένα από τα πιο αγαπητά brands της χώρας. Από σήμερα, οι οδηγοί που έχουν επιλέξει έναν βιώσιμο τρόπο μετακίνησης θα μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους απρόσκοπτα, φορτίζοντας παράλληλα το ηλεκτρικό όχημά τους σε έναν από τους σταθμούς φόρτισης της nrg που θα βρουν στα περισσότερα μεγάλα καταστήματα Μασούτης».

Ο Θόδωρος Γεροστεργιούδης, γενικός διευθυντής της Δ. Μασούτης ΑΕ, δήλωσε: «Η νέα εποχή είναι πλέον εδώ. Μία εποχή που έχει στο επίκεντρο το περιβάλλον και την πράσινη ανάπτυξη, μία εποχή που ο καταναλωτής μπορεί να βρει λύσεις και δυνατότητες στην Διαμαντής Μασούτης ΑΕ που βοηθούν την καθημερινότητα του και ανταποκρίνονται στην περιβαλλοντική του ευαισθησία. Ξεκινάμε μία μακροχρόνια συνεργασία με ένα εξαιρετικό συνεργάτη και συντασσόμαστε κι εμείς από την πλευρά μας στο όραμα να γίνει η ηλεκτροκίνηση μέρος της καθημερινότητας του Έλληνα πολίτη».

Ο Βαγγέλης Καμπέρης, διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας της Δ. Μασούτης ΑΕ, δήλωσε: «Σήμερα βάζουμε τα θεμέλια για μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Οι πελάτες μας μπορούν πλέον να αξιοποιήσουν το δίκτυο φορτιστών της nrg, τόσο απλών όσο και ταχυφορτιστών, που στήνεται με ταχύτατους ρυθμούς σε καταστήματα της Διαμαντής Μασούτης ΑΕ πανελλαδικά. Στόχος μας να καταφέρουμε έως το τέλος του χρόνου να δώσουμε δυνατότητες εξυπηρέτησης ηλεκτρικών αυτοκινήτων τόσο σε καταστήματα πλησίον του εθνικού δικτύου όσο, και αυτό νομίζω ότι είναι σημαντικότερο, σε μικρά και μεσαία καταστήματα εντός αστικού ιστού, όπου θα μπορεί να φορτίσει κάποιος το αυτοκίνητό του καθ΄όλο το 24ωρο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here