Στον κ. Δημήτρη Τσεσμετζόγλου, CEO, Howden Hellas & Cyprus απονεμήθηκε φέτος τιμητική διάκριση κατά τη διάρκεια του 3ου Insurance Intermediaries Forum, για την προσφορά του στον κλάδο. 

O κ. Τσεσμετζόγλου στάθηκε στα τρια στοιχεία που ήταν σημαντικά στον αγώνα που έδωσε η Howden Hellas & Cyprus προκειμένου να βρεθεί στην κορυφή:

Ήταν η υπομονή, η επιμονή και το όραμα, αλλά και τα 20 χρόνια σκληρής δουλειάς, πάντα αφοσιωμένοι στις αρχές και τον στρατηγικό μας σχεδιασμό, προκειμένου να πετύχουμε αυτό που θέλαμε. Αυτό μας έφερε σήμερα στην πρώτη θέση των διαμεσολαβητών στην ελληνική αγορά, κάτι που δεν ήταν όραμά μας όταν ξεκινήσαμε”. 

Ο κ. Τσεσμετζόγλου ευχήθηκε να βρεθούν στην ίδια θέση όλοι όσοι εργάζονται σκληρά, έχοντας επιμονή και υπομονή. 

“Είμαστε στην πρώτη θέση της κατάταξης της ελληνικής αγοράς… Βαρύ τίμημα και έργο. Όταν είσαι κάτω, έχεις το όραμα να πας πάνω, ειναι κάτι που σου δίνει μεγάλη ώθηση… Όταν έχεις φθασει εκεί, τότε τα βάζεις με τον εαυτό σου και είναι δύσκολο. Το όραμα δεν παύει να σε κάνει να θέλεις να το ολοκληρώσεις, να ανοίξεις δρόμους και να κάνεις πράγματα που δεν έχουν ξαναγίνει” ανέφερε ο κ. Τσεσμετζόγλου με αφορμή τη βράβευσή του.

Δεσμεύτηκε δε “ως εταιρεία να συμβάλουμε κι εμείς στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, η οποία καταβάλει αγώνα να πάρει τη θεση που της αξίζει”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here