Το ΙΕΣΟΕΛ μαζί με το ICAEW συμμετείχαν ως Αργυροί Χορηγοί στο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο για την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση των νέων, που αναδεικνύει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες σε σημαντικούς κλάδους και τομείς της οικονομίας. 

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής από τις 29 έως τις 31 Μαρτίου, και προσέφερε ένα εξαιρετικά πλούσιο πρόγραμμα με περισσότερες από 100 ομιλίες από σχεδόν 300 καταξιωμένους ομιλητές.

Οι εκπρόσωποι των ΙΕΣΟΕΛ και ICAEW είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσει τα εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα των δυο Ινστιτούτων και σε μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν πιστοποίηση στην Ελεγκτική και τη Λογιστική. 

Επιπλέον, ο κ. Κώστας Κωνσταντίνου,  CEO Moore Hellas & Εκπρόσωπος ΙΕΣΟΕΛ / ICAEW, έλαβε μέρος στο ειδικά διαμορφωμένο πάνελ με τίτλο “Συμβουλές καριέρας από τρεις Διευθύνοντες Συμβούλους”, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 31 Μαρτίου, στις 19.05, στην αίθουσα Σκαλκώτα, όπου είχε την ευκαιρία να μοιραστεί εμπειρίες από την καριέρα του ως Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής και να εξηγήσει πώς η σταδιοδρομία σε αυτό το επάγγελμα μπορεί να εφοδιάσει τους νέους με τις γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για επαγγελματική επιτυχία. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ