Το School of Tourism & Culinary Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στηρίζει έμπρακτα τον Τουρισμό και συμμετέχει ως αποκλειστικός εκπαιδευτικός χορηγός στην 5η Athens International Tourism Expo 2018, μια από τις κορυφαίες εκθέσεις στον κλάδο του τουρισμού, με περισσότερους από 350 εκθέτες και 150 κορυφαίους διεθνείς Hosted Buyers από όλο τον κόσμο. Οι ταλαντούχοι σπουδαστές των ειδικοτήτων του Τομέα Τουρισμού & Επισιτισμού θα δώσουν δυναμικό παρών, στελεχώνοντας με τον καλύτερο τρόπο και προσφέροντας τις υπηρεσίες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, δίνοντας το δικό τους στίγμα μέσα από την άρτια εξυπηρέτηση.

Οι καταρτισμένοι και φιλόδοξοι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα συμμετέχουν στη διοργάνωση της έκθεσης, επανδρώνοντας όλα τα λειτουργικά τμήματά της όπως Υποδοχή και Κέντρο Εγγραφών, B2B και Συνέδρια και όλα τα τμήματα εξυπηρέτησης των επισκεπτών. Επιπλέον, οι σπουδαστές γαστρονομίας θα επιμεληθούν το μπουφέ όλων των Hosted Buyers με μενού εμπνευσμένο από τους ίδιους και λαμβάνοντας υπόψη διαφορετικές διατροφικές συνήθειες.

Η 5η Athens International Tourism Expo 2018, που θα διοργανωθεί 7-9 Δεκεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo με τη στήριξη του ΕΟΤ, στοχεύει για μια ακόμα χρονιά να παρουσιάσει το καλύτερο πρόσωπο της Ελλάδας στο διεθνή τουρισμό, συστήνοντας την Αθήνα ως ένα Tourism Hub στην περιοχή της Μεσογείου και Νότιας Ευρώπης, αλλά και να ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας. Μια έκθεση που έχει εδραιωθεί πλέον στην Ελληνική τουριστική αγορά αλλά έχει γίνει ευρύτερα γνωστή και στη διεθνή, καθώς μέχρι σήμερα την έχουν επισκεφθεί πολλές  τουριστικές εταιρείες από το εξωτερικό, ενώ παράλληλα οι travel agents από όλο τον κόσμο που έχουν κάνει αίτηση για να συμμετέχουν στο επιτυχημένο πρόγραμμα B2B συναντήσεων, έχουν ξεπεράσει τους 10.000.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα γίνει και κλήρωση μιας συμμετοχής για το νέο σεμινάριο εξειδίκευσης που διοργανώνει το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με τίτλο

“YACHT CREW – YACHTING KNOW HOW”, ένα πρωτοποριακό και χρήσιμο σεμινάριο σχετικά με την Τουριστική Ναυτιλία και πιο συγκεκριμένα των σκαφών αναψυχής.

Η κυρία Μαντώ Ντέρου, Διευθύντρια του School of Tourism & Culinary Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία των σπουδαστών της σχολής μας να συμμετάσχουν ενεργά στη διοργάνωση μίας τόσο μεγάλης έκθεσης, χτίζοντας το επαγγελματικό τους προφίλ με έναν τόσο δημιουργικό και ενεργό τρόπο».

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κιούσης, Διευθυντής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που υποστηρίζουμε έμπρακτα τον κλάδο του Τουρισμού, ενός νευραλγικού κλάδου για την ελληνική οικονομία, ως αποκλειστικός εκπαιδευτικός χορηγός της τόσο αξιόλογης αυτής έκθεσης. Τοποθετώντας πάντα τους σπουδαστές μας στο επίκεντρο, ευελπιστούμε μέσα από αυτή την επαγγελματική εμπειρία, να διευρύνουν τι γνώσεις τους, εφαρμόζοντας τις πρακτικές που διδάσκονται καθημερινά στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here