Η ICAP Group επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην Κύπρο, παρέχοντας ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και προϊόντων σε 3 βασικές κατηγορίες: Υπηρεσίες Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου (και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών), Marketing & Πωλήσεων και Υπηρεσίες Ανθρωπίνων Πόρων.

Όπως ανακοίνωσε η ICAP Group, από τον Μάιο του 2018, η θυγατρική της εταιρεία στην Λευκωσία θα παρέχει στις τοπικές επιχειρήσεις τις καινοτόμες λύσεις της ICAP ενώ μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας του Ομίλου με την Dun & Bradstreet – παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή υπηρεσιών Επιχειρηματικής Πληροφόρησης, Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου και Συμμόρφωσης – η ICAP Cyprus θα παρέχει πληροφορίες για 280 εκατομμύρια επιχειρήσεις σε περισσότερες από 190 χώρες.

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ICAP Group, τόνισε “Είμαστε ευτυχείς που η ICAP επεκτείνει τη δραστηριότητα της στην Κύπρο. Μέσω της ICAP Κύπρου, θα ενισχύσουμε το όραμα μας να είμαστε η “Πρώτη Επιλογή των πελατών” προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, δοκιμασμένες  στην Ελληνική καθώς και σε άλλες αγορές.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here