Παράλληλα η εταιρεία ολοκλήρωσε επιτυχώς την ενσωμάτωσή της στον όμιλο της CRIF.

Μεγάλη ικανοποίηση δημιουργεί στην ICAP CRIF, το γεγονός ότι το 2023, για 8η συνεχή χρονιά, όλα τα βασικά οικονομικά της μεγέθη σημείωσαν νέα ρεκόρ, σε σύγκριση με το 2022. Επιπρόσθετα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ότι η Διοίκηση της ICAP CRIF, στο πλαίσιο ενός σύνθετου Change Management Project, ολοκλήρωσε επιτυχημένα την ενσωμάτωση των λειτουργιών και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της στο παγκόσμιο οικοσύστημα της CRIF. Συνεπώς, η ICAP CRIF και στις 4 χώρες ευθύνης της (Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Κύπρο) έχει εναρμονιστεί πλήρως με το Όραμα, την Στρατηγική, την Κουλτούρα και τα συστήματα Διοίκησης και λειτουργίας της CRIF.

Για το 2024 ο πήχης μπαίνει ψηλά, με φιλόδοξα πλάνα ενίσχυσης και ανάπτυξης, όπως:

– Ισχυρή, βιώσιμη και κερδοφόρα ανάπτυξη με 14% αύξηση Εσόδων.
– Δυναμική επέκταση των ολοκληρωμένων λύσεων ΕSG, με την παγκόσμια ψηφιακή πλατφόρμα Synesgy και με τα ESG Risk Ratings.
– Δυναμική επέκταση των καινοτόμων Technology Solutions, Digital Platforms και Advanced Analytics λύσεων.

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου ICAP CRIF, δήλωσε σχετικά:

«Το 2023, η δεύτερή μας χρονιά ως ICAP CRIF, ήταν ξανά πολύ καλή, αφού πετύχαμε όλους τους σημαντικούς μας στόχους, τόσο τους οικονομικούς όσο και τους στόχους της ενσωμάτωσης στην οικογένεια της CRIF και του λανσαρίσματος στην αγορά των παγκόσμιων προηγμένων λύσεων της CRIF. Θα ήθελα λοιπόν, να ευχαριστήσω θερμά όλο το εξαίρετο Ανθρώπινο Δυναμικό μας και στις 4 χώρες που δραστηριοποιούμαστε, για την μεγάλη τους συνεισφορά στην επιτυχία του ομίλου μας. Είμαι σίγουρος ότι και το 2024 θα είναι μια εξαιρετική χρονιά προς όφελος των Πελατών και των Ανθρώπων μας!».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ