Ένας σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων βασίζεται σε λύσεις της SAP όσον αφορά τον τομέα της διαχείρισης των εταιρικών πόρων του. Και με το business transformation να αποτελεί το ζητούμενο, αρκετές εταιρείες και οργανισμοί αναζητούν τους συνεργάτες εκείνους που θα τους βοηθήσουν να αξιοποιήσουν καλύτερα τις λύσεις της SAP προκειμένου να κάνουν τον μετασχηματισμό τους.

Αυτό ήταν και ένα από τα θέματα του webinar με τίτλο «Accelerate your Business Transformation with IBM – Reimagine Work across your business», το οποίο πραγματοποιήθηκε πρόσφατα. Σημειωτέον πως η IBM αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους συνεργάτες της SAP και ένας τομέας που μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά είναι αυτός της μετάβασης μίας επιχείρησης προς την αξιοποίηση της πλατφόρμας S/4HANA.

Όπως επεσήμανε ο Δημοσθένης Ανδρουλάκης, Senior Managing SAP Consultant, ΙΒΜ Ελλάδα & Κύπρος, η προσέγγιση της ΙΒΜ όσον αφορά το S/4HANA έχει ως στόχο να αξιοποιηθεί πλήρως η πλατφόρμα και να αναδειχθούν οι δυνατότητες της, ιδίως όσον αφορά στους τομείς των χρηματοοικονομικών θεμάτων αλλά και της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η προσέγγιση της ΙΒΜ είναι ιδιαίτερα πελατοκεντρική και δίνει έμφαση στις ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Ο κ. Ανδρουλάκης παρουσίασε μία σειρά από βήματα και στρατηγικές που έχουν ως σκοπό να καθοδηγήσουν μία επιχείρηση προκειμένου να κάνει τις επιλογές εκείνες που θα της επιτρέψουν να κάνει το επόμενο βήμα όσον αφορά την αξιοποίηση της πλατφόρμας και την ενσωμάτωση τεχνολογιών όπως είναι το ΑΙ και το data analytics. Έχοντας ως συνεργάτη την ΙΒΜ, μία εταιρεία ή ένας οργανισμός μπορούν να προσαρμοστούν εξαιρετικά γρήγορα και με μεγάλη ευελιξία στα νέα δεδομένα και να αξιοποιήσουν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό την πλατφόρμα S/4HANA.

Αυτό που τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης είναι πως η ΙΒΜ διαθέτει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στον συγκεκριμένο τομέα, έχοντας εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό αλλά και εκατοντάδες αντίστοιχες εγκαταστάσεις που της επιτρέπουν να δώσει τις κατάλληλες κατευθύνσεις προς τις επιχειρήσεις που κάνουν το σχετικό βήμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here