Συμφωνία με στόχο την ανταλλαγή εμπειρίας, εξειδίκευσης, ιατρική τεχνογνωσίας και γνώσης, υπέγραψαν ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών με το κορυφαίο παγκοσμίως σε επιστήμη εμπειρία και τεχνογνωσία ίδρυμα Imperial College Healthcare NHS Trust.

Συγκεκριμένα ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Δρ. Βασίλειος Γ. Αποστολόπουλος και ο ομόλογός του στο Imperial College Healthcare Professor Tim Orchard επισφράγισαν την συμφωνία σε μια σεμνή δημόσια τελετή στο ιστορικό κυβερνητικό κτίριο Old Admiralty Building στην καρδιά του Whitehall.

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ – IMPERIAL COLLEGE HEALTHCARE NHS TRUST:

Παρόντες στην τελετή ήταν ο πρέσβης της Ελλάδος στη Μεγάλη Βρετανία κ. Ιωάννης Τσαούσης και ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου ο υπουργός Εμπορίου Λόρδος Malcolm Offord.

Με την υπογραφή αυτή ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών αποτελεί τον πρώτο νοσοκομειακό όμιλο στην Ευρώπη που εντάσσεται στο Διεθνές Δίκτυο Συνεργαζόμενων Νοσοκομείων του Imperial College Healthcare.

Με αφορμή τη συμφωνία ο Λόρδος Malcolm Offord, δήλωσε

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ – IMPERIAL COLLEGE HEALTHCARE NHS TRUST:
  • «Αποτελεί μία κομβική συμφωνία και για τις δύο χώρες, καθώς μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο σε θέματα ιατρικής αριστείας και ανταλλάσσουμε βέλτιστες πρακτικές.
  • Συνεργαζόμενοι με διεθνείς εταίρους αναπτύσσουμε ικανότητες, ανταλλάσσουμε γνώση, διαμοιράζουμε τεχνολογία, χτίζουμε ανθεκτικότητα, ενισχύουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας και αναβαθμίζουμε τα standards.
  • Δουλεύοντας μαζί, εξελίσσουμε τα κλινικά πρωτόκολλα, τις θεραπευτικές μεθόδους και αναβαθμίζουμε συνολικά την ποιότητα της παρεχόμενης φροντίδας τόσο εθνικά όσο και διεθνώς»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ