Κινητικότητα μετά από καιρό στη μετοχή του ΙΑΣΩ. Με συναλλαγές 274.527 τεμαχίων και τζίρο 358.450 ευρώ η τιμή αντέδρασε +4,74% στα 1,325 ευρώ, με υψηλό ημέρας τα 1,33 ευρώ. Σημειώνεται, πως το υψηλό 52 εβδομάδων- στα 1,40 ευρώ- καταγράφηκε στην συνεδρίαση της 24 Ιανουαρίου.
Η αλήθεια είναι, πως με αφορμή τις δύο παρατάσεις που είχε ζητήσει το OAKTREE για την διενέργεια οικονομικού,λογιστικού και νομικού ελέγχου στον εισηγμένο όμιλο είχα αρχίσει να…πονηρεύομαι και επειδή με το ΙΑΣΩ (όπως και με το ΥΓΕΙΑ και με το ΙΑΤΡΙΚΟ) ήμουν εξαιρετικά επίμονος σας χρωστούσα μία πειστική απάντηση.
Ρωτώντας λοιπόν, μέχρι που μία πηγή μου έστειλε αντί άλλης απάντησης ένα link που παρέπεμπε στην εξαγορά του 62% του μ.κ του OAKTREE από το Brookfield Asset Management.

  • Ποιο είναι το Brookfiled, με έδρα το Τορόντο, με έσοδα 56 δισ$ που επενδύει σε long-life and high quality business; ένα fund που όπως με πληροφόρησε η πηγή μου δεν έχει λόγο να αναθεωρήσει τον αρχικό στρατηγικό σχεδιασμό του OAKTREE για το ΙΑΣΩ.
    Ενδεικτική και η αναφορά της είδησης από το marketwatch.com (13/3).

Brookfield Asset Management Inc. BAM, -2.33% said Wednesday it had reached an agreement to buy 62% of Oaktree Capital Group LLC’s OAK, -1.04% business, in a deal that values Oaktree shares at a 12% premium. Oaktree’s stock shot up 12% in morning trade and Brookfield’s stock gained 0.7%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here