Για 19η συνεχόμενη χρονιά, το περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνει τα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2021», σε συνεργασία με την ethosEVENTS και το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr, με στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων που στηρίζουν την ελληνική οικονομία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού.
Στην έναρξη της τελετής απονομής των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2021 χαιρετισμό απηύθυνε ο CEO της ethosGROUP κ. Κωνσταντίνος Ουζούνης.
Ο κ. Ουζούνης εξέφρασε τη χαρά του για την πραγματοποίηση της βράβευσης – θεσμού για την ελληνική κεφαλαιαγορά και δήλωσε αισιόδοξος ότι βρισκόμαστε στο τέλος της πανδημίας, μιας πανδημίας που έχει αλλάξει το επιχειρείν.
“Μέσα από αυτή την διαδικασία, ελληνική κεφαλαιαγορά και επιχειρήσεις έχουν βγει ενισχυμένες” ανέφερε ο κ. Ουζούνης και ευχήθηκε “αυτή η τελετή να αποδειχθεί γούρικη”.
Ο κ. Ουζούνης αναφέρθηκε στον νέο CEO του ελληνικού χρηματιστηρίου και ευχήθηκε να υπάρξει “μια νέα πορεία στο χρηματιστήριο για να βοηθήσει την ελληνική οικονομία”.
“Είμαστε έτοιμοι να εκτιναχθούμε ως οικονομία, με επενδυτική ανάκαμψη” πρόσθεσε.
Καταλήγοντας, ο CEO της ethosGROUP εξέφρασε τα ειλικρινή του συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες και το κοινό που ψήφισε και τους ανέδειξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here