Η ABAS Integrated Systems, ολοκληρώνει με επιτυχία ακόμα ένα έργο στον ξενοδοχειακό κλάδο, συνεχίζοντας έτσι τη δυναμική της πορεία στο χώρο. Πρόκειται για το πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων Dusit Suites Athens, του ομίλου Dusit με έδρα την Ταϊλάνδη. Το ξενοδοχείο ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα σε μια από τις ωραιότερες τοποθεσίες της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στην περιοχή της Γλυφάδας. 

Η ABAS προέβη σε μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση συστήματος διανομής ανακοινώσεων και μουσικής, ψηφιακό πολυζωνικό σύστημα διανομής ήχου, σύστημα ενισχυμένου ήχου και σύστημα έξυπνων αυτοματισμών Smart Hotel, παρέχοντας άριστη και ενιαία κάλυψη ήχου. Η εγκατάσταση των συστημάτων δίνει τη δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου με υψηλής ποιότητας ήχο, την ασφαλή διεξαγωγή κρίσιμων ανακοινώσεων, και ανεξάρτητη επιλογή μουσικής σε κάθε ζώνη μέσω του συστήματος έξυπνων αυτοματισμών της Crestron, με DSP επεξεργαστές για καλύτερη ακουστική, αναλόγως με τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά του κάθε χώρου. Το έργο διεκπεραιώθηκε σε συνεργασία με την VITAEL.

Αναλυτικά τα συστήματα που εγκαταστάθηκαν:

  • Ψηφιακό Πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου στους χώρους SPA με πλήρη χειρισμό των ζωνών από app για smartphones/iPhone/iPad και από ψηφιακά χειριστήρια σε κάθε χώρο. Τοποθετήθηκαν ειδικά design ηχεία μουσικής, με σκοπό άριστη και ομοιόμορφη κάλυψη των κοινόχρηστων χώρων του SPA με υψηλής ποιότητας ήχο και ανεξάρτητη επιλογή μουσικής.
  • Σύστημα Ενισχυμένου Ήχου για το ασιατικό εστιατόριο DAO και το roof top εστιατόριο Ο live, με ειδικά power sound ηχεία για αναπαραγωγή μουσικής υψηλής έντασης και ποιότητας.

Το Dusit Suites Athens αποτελεί την επιτομή της μοντέρνας αρχιτεκτονικής με 36 κομψές και άνετες Σουίτες με θέα τη θάλασσα, το βουνό και την πόλη της Γλυφάδας. Στην υψηλή αισθητική και στη διακριτική πολυτέλεια του ξενοδοχείου, η επένδυση σε τεχνολογικά συστήματα αιχμής έρχεται να ολοκληρώσει το στόχο για μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας για τον επισκέπτη.

Η ABAS Integrated Systems διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία πλέον των 40 ετών στα συστήματα Ήχου – Εικόνας – Αυτοματισμών – Δορυφορικών – IPTV και στην παροχή ενοποιημένων συστημάτων (System Integrations).

Η ABAS Integrated Systems διαθέτοντας έμπειρους μηχανικούς – απόφοιτους μεγάλων Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων, συνεργασίες με διακεκριμένα αρχιτεκτονικά και μελετητικά γραφεία, καθώς και συνεργασίες με κορυφαίους παγκοσμίως, παρέχει άριστες και εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε περίπτωση.