Η STIRIXIS Group εγκαινιάζει τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία HUMANS MATTER σε συνεργασία με τον Όμιλο GEP, τη μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών υγείας και ασφάλειας εργασίας στην Ελλάδα. Το HUMANS MATTER δημιουργήθηκε για να εξασφαλίσει άμεσα τον επιτυχή και ασφαλή μετασχηματισμό των χώρων εργασίας, ώστε να απαντούν στις νέες απαιτήσεις που δημιουργούνται από την πανδημία COVID-19. Παράλληλα, η STIRIXIS Group μελετά και συμβουλεύει βάσει των νέων τάσεων και συνθηκών την μεσοπρόθεσμη επανατοποθέτηση και εξέλιξη των χώρων εργασίας με σκοπό την αύξηση της απόδοσής τους.  Η υπηρεσία προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες κάθε επιχείρησης, παρέχοντας βήμα προς βήμα καθοδήγηση, πλήρη σχεδιασμό,  οργάνωση καθώς και πιστοποίηση της εφαρμογής προκειμένου οι οργανισμοί να μπορέσουν να επιστρέψουν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στη νέα πραγματικότητα. Η νέα υπηρεσία απευθύνεται σε όλες τις εταιρείες όπως είναι, τα γραφεία, τα καταστήματα λιανικής, τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και τα κέντρα διασκέδασης.

Συνδυάζοντας την παγκόσμια εμπειρία από 25 χώρες, την γνώση της εγχώριας αγοράς και την επικαιροποίηση σε πραγματικό χρόνο με τους νέους κανονισμούς και τις οδηγίες, η STIRIXIS Group υποστηρίζει, με 6 απλά βήματα, τους οργανισμούς ώστε να πραγματοποιήσουν τις αλλαγές που απαιτούνται, διασφαλίζοντας την πλήρη συμμόρφωση με τα πρωτόκολλα και μεριμνώντας για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσης.

Όπως δήλωσε ο Αλέξανδρος Αθανασούλας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της STIRIXIS Group: «Είναι ζωτικής σημασίας όλες οι εταιρείες να διασφαλίσουν τη άμεσα βιώσιμη και μακροπρόθεσμη ευημερία του ίδιου του οργανισμού αλλά και των ανθρώπων τους. Η STIRIXIS Group και ο Όμιλος GEP μοιράζονται τις ίδιες αξίες για αυτόν τον κοινό στόχο και η διοίκηση όλων των εταιρειών πρέπει να εξετάσει και να σχεδιάσει όλα τα μέτρα και τις αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιήσει όχι μόνο για το σήμερα, αλλά και για το πως θα εξελιχθεί ο χώρος εργασίας σε μερικά χρόνια. Οι υπηρεσίες HUMANS MATTER υποστηρίζουν απρόσκοπτα τις εταιρείες σε όλες τις αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιηθούν στο χώρο εργασίας για την άμεση επιστροφή, θέτοντας παράλληλα σταθερά θεμέλια για την αυριανή ημέρα.»

Ο Γιώργος Λαμπρινός, Διευθύνων Σύμβουλος της GEP Group, δήλωσε τα εξής: «Καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις πρωτόγνωρες συνθήκες για την Υγεία και Ασφάλειά μας με δεδομένα που αλλάζουν συνεχώς. Συνδυάζοντας την επιστημονική γνώση και τεκμηρίωση της GEP με την υψηλή τεχνογνωσία της STIRIXIS Group, είμαστε δίπλα στις διοικήσεις των εταιριών και σε όλους τους εργαζομένους, ώστε να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη των οργανισμών εξασφαλίζοντας ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον για τη βιωσιμότητα και επιχειρησιακή τους συνέχεια»

 

Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε το HUMANS MATTER

Λίγα λόγια για τη STIRIXIS Group:
Η STIRIXIS Group είναι βραβευμένη διεθνώς για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στρατηγικής και σχεδιασμού και εστιάζει στη μακροπρόθεσμη εξασφάλιση της επιτυχίας των πελατών της και στη μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσης τους. Συνεργαζόμαστε στενά μαζί με τους πελάτες μας, μελετάμε συστημικά, βελτιστοποιούμε και υλοποιούμε επιχειρηματικές ιδέες παγκοσμίως, στους κλάδους λιανεμπορίου, εστίασης, φιλοξενίας, εργασίας και αναψυχής..

Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε: stirixis.com