Το πρώτο 5G Core Summit πραγματοποιήθηκε στην Μαδρίτη, της Ισπανίας. Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης, η  Huawei παρουσίασε το πρώτο ολοκληρωμένο 5G Core Δίκτυο, με   τεχνολογία “containers” σε όλα τα  στοιχεία δικτύου (NFs). Με την τεχνολογία αυτή, το δίκτυο καθίσταται πιο ευέλικτο και γρήγορο, βοηθώντας τους παρόχους να αναπτύσσουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους επιταχύνοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό  των επιχειρήσεων.

Το 3GPP εισάγει την αρχιτεκτονική Service Based Architecture (SBA) στο Core Δίκτυο 5G για ευέλικτη προσαρμογή και συνδυασμό των στοιχείων δικτύου ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις του πελάτη.

Η Huawei διαχωρίζει περαιτέρω τα στοιχεία δικτύου (NFs) σε microservices, ώστε να επιταχυνθούν οι νέες εκδόσεις λογισμικού, και να γίνει η  ενοποίηση των υπηρεσιών πιο ευέλικτη. Η τεχνολογία “containers” είναι η καλύτερη επιλογή για μια αρχιτεκτονική βασισμένη σε microservices. Καλύπτει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες εξυπηρέτησης, καθιστώντας το δίκτυο 5G πιο ευέλικτο και ευκίνητο, μεγιστοποιώντας τη χρησιμοποίηση των πόρων και επιτρέποντας τον γρήγορο εντοπισμό σφαλμάτων και αυτό-ίασης (self-healing).  Η Huawei έχει υιοθετήσει την αρχιτεκτονική  Cloud Native στα NFV δίκτυα ώστε να υλοποιήσει τεχνικές stateless design, cross-DC deployment, δοκιμές A/B και άλλες καινοτόμες τεχνολογίες. Η Huawei παρουσίασε επίσης στο MWC 2019, το πρώτο παγκόσμιο δίκτυο 5G βασισμένο στην αρχιτεκτονική Μicroservice-Centric Architecture MCA. Το πρώτο ολοκληρωμένο 5G Core Δίκτυο με τεχνολογία “containers” υποστηρίζει 2G/3G/4G/5G NSA/5G SA πρόσβαση, βοηθάει τους παρόχους να χτίσουν πιο ευέλικτα και αποτελεσματικά δίκτυα 5G, ώστε να ανταποκρίνονται στις διαφοροποιημένες απαιτήσεις  του κλάδου και να είναι επιτυχείς επιχειρηματικά.

Το 5G Core Summit φιλοξενήθηκε από κοινού, από την InformaTech, μία από τις πιο γνωστές εταιρίες εκθέσεων  και την Huawei.

Η ανάπτυξη τεχνολογικά προηγμένων 5G chips, προϊόντων και δικτύων από την Huawei, την καθιστά τη μόνη εταιρία Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών στον κόσμο που μπορεί να προσφέρει απολύτως ολοκληρωμένες, εμπορικές λύσεις 5G. Η Huawei έχει υπογράψει

  • περισσότερες από 50 εμπορικές συμβάσεις για το 5G σε όλο τον κόσμο και βοηθάει τους παρόχους να αποκτήσουν προβάδισμα στην ανάπτυξη του 5G και να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία στον χρήστη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here