Η Huawei λανσάρει στην Ελλάδα το HUAWEI P60 Pro. Το smartphone που συνδυάζει την υπερσύγχρονη τεχνολογία με την υψηλή τέχνη. Ένα τηλέφωνο που ενσωματώνει την καλύτερη κάμερα σε smartphone και ένα design υψηλής αισθητικής με μοτίβο μοναδικό για κάθε συσκευή.

Το HUAWEI P60 Pro  επανερμηνεύει τον κλασσικό σχεδιασμό της σειράς P της HUAWEI, «φοράει» όλες τις κορυφαίες εξελίξεις στην καινοτομία της smartphone φωτογραφίας και φέρνει μια πανδαισία αισθήσεων και εμπειριών στο χρήστη.

Το HUAWEI P60 Pro κληρονομεί και εξελίσσει  το εξαιρετικό DNA της σειράς P με επίκεντρο την τεχνολογία και το design. Διαθέτει ένα πλήρως αναβαθμισμένο οπτικό σύστημα και είναι  το πρώτο smartphone, εξοπλισμένο με Ultra Lighting Telephoto Camera, με Multiple Lens Groups. Το οπτικό σύστημα έχει την ικανότητα να ενισχύει την πρόσληψη φωτός χωρίς να επηρεάζεται το πόσο λεπτή και ελαφριά είναι η συσκευή.

Το HUAWEI P60 Pro κατέκτησε την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία του DXOMARK. Με την εξαιρετική βαθμολογία 156 πόντων, το HUAWEI P60 Pro υπερέχει για τις εξαιρετικές συνολικές επιδόσεις και τα φωτογραφικά χαρακτηριστικά του, κερδίζοντας τον τίτλο του πιο προηγμένου φωτογραφικού smartphone που διατίθεται αυτή τη στιγμή στην αγορά. Η διάσημη κατάταξη DXOMARK επαίνεσε τόσο τις τεχνικές όσο και τις φωτογραφικές δυνατότητες της συσκευής της Huawei.

Το HUAWEI P60 Pro κληρονομεί τα σχεδιαστικά γονίδια της σειράς P με την θρυλική συστοιχία φακών (P Series Classic Camera Array) και εξελίσσει ακόμα περισσότερο την τεχνολογική φωτογραφική ικανότητα. Ο συνδυασμός της λειτουργικότητας με την εμβληματική σχεδίαση και αισθητική της σειράς P ανεβαίνει επίπεδο καθώς το HUAWEI P60 Pro εμπνέεται από τη φύση, παρουσιάζοντας τη χρωματική παλέτα του Rococo Pearl, η οποία φέρνει το πρώτο Pearl Texture Design (μοτίβο σαν μαργαριτάρι) της βιομηχανίας στην πίσω πλευρά, με μοναδικό design για κάθε μία συσκευή!

Το Eye of Light Design της κάμερας φέρνει κορυφαία αισθητική στον κλάδο των smartphones

Ο σχεδιασμός της κάμερας του HUAWEI P60 Pro έχει ως θέμα, “The Eye of Light” και τοποθετεί την κύρια κάμερα στο κέντρο της συστοιχίας των φακών. Ο σούπερ τηλεφακός και οι υπερευρυγώνιοι φακοί κατανέμονται στην άνω και κάτω πλευρά της κύριας κάμερας, παρουσιάζοντας μια συστοιχία κλασικών φωτογραφικών μηχανών. Ένα διαφανές στρώμα ενσωματωμένο στην κορυφή της συσκευής, δημιουργεί  τη ψευδαίσθηση μιας ακόμα πιο λεπτής συσκευής, ενώ επιτρέπει στην κύρια κάμερα Ultra Lighting να λάμπει ως το επίκεντρο της συστοιχίας.

Το HUAWEI P60 Pro διαθέτει  τη νέα οθόνη QuadCurve με ανθεκτικό γυαλί Kunlun Glass, που χρησιμοποιεί αποκλειστικά η Huawei.  Οι τέσσερις πλευρές είναι ελαφρώς καμπυλωτές, ενώ οι τέσσερις άκρες της οθόνης πιο στρογγυλεμένες, καθιστώντας το οπτικό πεδίο απεριόριστο και επιτυγχάνοντας μια πιο καθηλωτική θέαση. Με το HUAWEI P60 Pro να ζυγίζει μόνο 200g, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια πιο άνετη εμπειρία. Επιπλέον, ο προσαρμοσμένος ρυθμός υψηλής ανανέωσης LTPO 1-120Hz βοηθά στην επίτευξη της τέλειας ισορροπίας μεταξύ ομαλών γραφικών και βελτιστοποίησης μπαταρίας.

Με το Kunlun Glass, η προστασία της οθόνης βελτιώνεται θεαματικά, η αντοχή στις πτώσεις αυξάνεται κατά 10 φορές, λόγω των βελτιωμένων τεχνικών στην κατασκευή για την ανάπτυξη δισεκατομμυρίων νανοκρυστάλλων που συνθέτουν το εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό του Kunlun Glass. Η συσκευή είναι  ακόμη ανθεκτική στη σκόνη και το νερό κατηγορίας  IP68 παρέχοντας στους χρήστες επιπλέον προστασία από τα καθημερινά ατυχήματα και την καθημερινή χρήση.

Η οθόνη του HUAWEI P60 Pro επιτυγχάνει, επίσης, ακριβή απόδοση χρωμάτων μέσω διαχείρισης χρωμάτων πλήρους χρωματικής γκάμας και μεταμερικών αντιστοιχιών στην χρωματική βαθμονόμηση. και υποστηρίζει ακριβή προβολή χρώματος, επιτρέποντας τον αποτελεσματικό και ακριβή συντονισμό της οθόνης. Το HUAWEI P60 Pro είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο που έλαβε διπλή πιστοποίηση TÜV Rheinland Colour Accuracy Dual Certification (Ακρίβεια Χρωμάτων και Ρεαλιστική Χρωματική απεικόνιση).

Αντλώντας έμπνευση από τη φύση, το νέο smartphone ναυαρχίδα της Huawei επανερμηνεύει τη σύγχρονη αισθητική. Το HUAWEI P60 Pro στη Rococo Pearl έκδοση, χρησιμοποιεί το πρώτο Pearl Texture Design (μοτίβο σαν «μαργαριτάρι») της βιομηχανίας, το οποίο ενσωματώνει  φυσική σκόνη ορυκτών μαργαριταριών για να δημιουργήσει ένα φωτεινό και λαμπερό αποτέλεσμα, επιτυγχάνοντας μια μοναδική φυσική υφή, όπως αυτή του Μαργαριταριού (Mother of Pearl). Το HUAWEI P60 Pro έρχεται, επίσης, στην κλασική μαύρη feathersand έκδοση, χρησιμοποιώντας καινοτόμο AntiFingerprint FeatherSand Glass, για την ελαχιστοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων, το οποίο μοιάζει τόσο απαλό και λεπτό όσο ένα φτερό, ενώ λάμπει σαν διαμάντι.

UltraLighting XMAGE Camera: Μια επαναστατική ανακάλυψη

Η σειρά Huawei P γεννήθηκε με επίκεντρο της τεχνολογία της, την πρωτοποριακή φωτογράφιση. Κάθε αλλαγή συνοδεύεται από πλήρη αναβάθμιση της κάμερας. Το HUAWEI P60 Pro έρχεται με επανασχεδιασμένο οπτικό σύστημα, που διαθέτει μια Ultra Lighting Main Camera εξοπλισμένη με ένα αυτόματα ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα F1.4-F4.0, μια ομάδα φακών υψηλής διαπερατότητας και έναν αισθητήρα RYYB SuperSensing. Αυτές οι σημαντικές βελτιώσεις παράγουν «ζωντανή» φωτογραφία σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, εμφανίζοντας πλήρως τις λεπτομέρειες στο σκοτάδι. Μπορεί, επίσης, να φέρει εξαιρετικά υψηλό δυναμικό εύρος σε σκηνές με υψηλότερες αναλογίες φωτός και σκοταδιού, όπως η ανατολή και η δύση ηλίου, με το νέο XD Fusion Pros Texture Engine, που απεικονίζει μικρές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν ακόμη και τη λάμψη στην επιφάνεια του γυαλιού.

Εκτός από την κύρια κάμερα Ultra Lighting, το HUAWEI P60 Pro φέρνει ακόμα μια επαναστατική ανακάλυψη στη Night Vision Telephoto φωτογραφία, με την Ultra Lighting Telephoto Camera που διαθέτει διάφραγμα F2.1 – το μεγαλύτερο στον κλάδο των τηλεφακών περισκοπίου κάμερας κινητού τηλεφώνου. Η κάμερα τηλεφακού έχει επίσης προσθέσει καινοτόμα ένα Ultra Lighting Lens Group για να συλλάβει περισσότερο φως και σε συνδυασμό με τον αισθητήρα RYYB SuperSensing, η ποσότητα φωτός που εισέρχεται στην κάμερα τηλεφακού έχει πλέον αυξηθεί σημαντικά. Οι χρήστες μπορούν τώρα να τραβήξουν «ζωντανές» φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των νυχτερινών τους περιπάτων στην πόλη, καθώς η κάμερα μπορεί να συλλάβει και να αναδείξει τις λεπτομέρειες των φώτων neon, ακόμα και σε μακρινή απόσταση, επιτρέποντας στους χρήστες να συλλάβουν την ακριβή ομορφιά που βλέπουν και βιώνουν.

Μια άλλη πρωτοπορία είναι η λειτουργία Super Moon της Huawei. Χάρη στις δυνατότητες Ultra Lighting και εστίασης του τηλεφακού, το HUAWEI P60 Pro παρουσιάζει μια αναβαθμισμένη λειτουργία Super Moon. Αυτό το χαρακτηριστικό αποτυπώνει τέλεια το φεγγάρι, ενώ καταφέρνει να διατηρήσει τις λεπτομέρειες των αντικειμένων σε μία μέση απόσταση. Έτσι, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να πειραματιστούν φωτογραφίζοντας τον ουρανό, για να δημιουργήσουν οπτικές ψευδαισθήσεις του φεγγαριού. Οι φωτογραφίες σας με το φεγγάρι είναι πιο εκθαμβωτικές από ποτέ!

Επιπλέον, το HUAWEI P60 Pro παρουσιάζει το Long Travel Slide Zoom Lens Group, το οποίο μπορεί να ελέγξει με ευελιξία την απόσταση εστίασης και να επιτύχει καθαρή απεικόνιση από φωτογραφίες μεγάλων αποστάσεων έως macro closeups. Επιτυγχάνει, επίσης, ακριβή macro φωτογραφία, χωρίς να επηρεάζει το θέμα της φωτογραφίας, σε κοντινή απόσταση. Αυτή η λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη φωτογραφιών κατοικίδιων ζώων στην καθημερινή τους ζωή.

Ισχυρή τεχνολογία για απρόσκοπτη και διαρκή επικοινωνία 

Το HUAWEI P60 Pro διαθέτει μπαταρίες υψηλής χωρητικότητας 4815 mAh που τοποθετούνται σε ένα συμπαγές σώμα, πάχους μόλις 8,3 mm, υποστηρίζοντας ενσύρματη φόρτιση HUAWEI SuperCharge 88W.  Υποστηρίζει επίσης ασύρματη γρήγορη φόρτιση 50W και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση 7.5W, προσφέροντας ευκολία πάντα και παντού. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Turbo, το HUAWEI P60 Pro μπορεί να φορτιστεί έως και μέχρι 50%, σε μόλις 10 λεπτά.

Εμπειρία συστήματος EMUI 13.1: Περισσότερο εξαιρετικό, βολικό και ασφαλές

Η Huawei συνδυάζει απλά, εύκολα και ομαλά το DNA της σειράς P με τα DNA του EMUI, για να προσφέρει μια πιο εκλεπτυσμένη και βολική εμπειρία χρήσης. Το EMUI 13.1 παρουσιάζει το 3D Καιρός AOD (Always on Display), το οποίο φέρνει μια διαισθητική, δημιουργική και ζωντανή εμπειρία προβολής, αφού μπορεί και απεικονίζει τη βροχή, το χιόνι, τον συννεφιασμένο ή ηλιόλουστο καιρό με εφέ 3D ενώ ταυτόχρονα στέλνει ειδοποιήσεις για αλλαγές καιρού. Ταυτόχρονα, επιτρέπει στους χρήστες να εξατομικεύουν τις οθόνες τους με τις δικές τους αγαπημένες φωτογραφίες. Από την οθόνη κλειδώματος έως την αρχική οθόνη, οι χρήστες μπορούν να βιώσουν μια συνεχή οπτική απόλαυση.

Εισάγει, ακόμη, το Camera Zoom Ring, το οποίο κάνει τη λήψη φωτογραφιών να αποτελεί μια πιο διαισθητική εμπειρία, ενώ κάνει το ζουμ πιο ακριβές και λειτουργικό. Το Camera Quick Menu εμφανίζει, επίσης, εικονίδια των λειτουργιών λήψης που χρησιμοποιούνται συνήθως, διευκολύνοντας τον χειρισμό της κάμερας με ένα μόνο χέρι και προσφέροντας στους χρήστες μια πιο ευχάριστη και βολική εμπειρία φωτογραφίας.

AppGallery: πλήρης γκάμα λειτουργικών εφαρμογών

Όπως πάντα με τα smartphone της Huawei, το HUAWEI P60 Pro έρχεται με μια πλήρη γκάμα λειτουργικών εφαρμογών. Ως ένα από τα τρία μεγαλύτερα  ηλεκτρονικά καταστήματα εφαρμογών στον κόσμο, το AppGallery έχει κερδίσει τη φήμη του ως «χώρος» με εκατομμύρια εφαρμογές, πολλές εκ των οποίων είναι κορυφαίες παγκοσμίως, όπως γνωρίζουν καλά οι πελάτες της Huawei.

Το AppGallery συγκεντρώνει 580 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως και τώρα, με την έξυπνη αναζήτηση και τις διάφορες μορφές δυνατοτήτων εξυπηρέτησης, δίνει περισσότερες επιλογές στους χρήστες να βρουν και να βιώσουν την εμπειρία χρήσης των αγαπημένων τους εφαρμογών. Επίσης, τα HUAWEI P60 Pro και HUAWEI Mate X3 έχουν πρόσβαση σε εκατομμύρια δημοφιλείς εφαρμογές όπως WhatsAppViberInstagramFacebook MessengerTikTok κλπ. μέσω του AppGallery. Παράλληλα, μέσα από την 3rd party εφαρμογή GBox, διαθέσιμη χωρίς διαφημίσεις στο  AppGallery, οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν τις Google εφαρμογές που χρειάζονται και έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν, όπως YouTubeGoogle Maps και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες, με πολύ απλά βήματα.

Το HUAWEI P60 Pro είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά μέσα από το δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei από τις 15 Μαΐου, με προτεινόμενη τιμή λιανικής 1299 Ευρώ.