Έντονες διαπραγματεύσεις με υποψήφιους αγοραστές πραγματοποιεί η διοίκηση της Huawei για την πώληση τμημάτων της μονάδας κινητών της Honor.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Reuters, το deal μπορεί να ενισχύσει τα ταμεία του κινεζικού κολοσσού με 3,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Εξάλλου η Huawei έχει αναθεωρήσει τις προτεραιότητές της, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει από τις αμερικανικές κυρώσεις. Η εταιρεία στοχεύει, όπως μεταδίδει το Reuters, να επικεντρωθεί στα κινητά τηλέφωνα πολυτελείας που διαθέτει και όχι στο brand Honor που απευθύνεται στο νεανικό κοινό με value for money προτάσεις.

Tα υπό πώληση περιουσιακά στοιχεία της Honor θα μπορούσαν να συμπεριλαμβάνουν ολόκληρο το brand, το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης και την εφοδιαστική αλυσίδα. Όπως ανέφεραν στο πρακτορείο ανώνυμες πηγές, φαβορί για την απόκτηση της Honor εμφανίζεται ο μεγαλύτερος διανομέας της στην Κίνα (Digital China) ωστόσο ενδιαφέρον φέρονται να έχουν δείξει τόσο η TCL όσο και η Xiaomi. Καμία από τις εταιρείες δεν προχώρησε σε σχόλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here