Η Hewlett Packard Enterprise (HPE) ανακοίνωσε μια σειρά πρωτοβουλιών για να βοηθήσει τους πελάτες της και να υποστηρίξει την επιχειρηματική συνέχεια εν μέσω COVID-19. Αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ανάγκη για ανάπτυξη και εξισορρόπηση της υποδομής του εργατικού δυναμικού που εργάζεται από το σπίτι, η HPEκυκλοφορεί μια πιο ισχυρή λύση VDI (Virtual Desktop Infrastructure) και προσφέρει ευέλικτους όρους χρηματοδότησης και νέες προ-ρυθμισμένες λύσεις για μεγαλύτερη ευελιξία και επιτάχυνση της παράδοσης για τους πελάτεςτης. Η σειρά λύσεων VDI, συμβουλευτικών υπηρεσιών και χρηματοδότησης της HPE επιτρέπει στους πελάτες να σχεδιάσουν και να προσαρμόσουν γρήγορα τις εφαρμογές VDI για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των χρηστών, να διατηρήσουν το δίκτυό τους ασφαλές και να εξοικονομήσουν κεφάλαια.

Επιπλέον, η HPE παρέχει πρόσβαση στην πλατφόρμα HPE Digital Learner δωρεάν για έναν μήνα (30 ημέρες). Το ΗΡΕ Digital Learner είναι μια πρωτοποριακή ψηφιακή υπηρεσία eLearning μέσω μιας υπερσύχγρονης πλατφόρμας, που δίνει τη πρόσβαση σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέσω του Digital Learner να έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό γύρω από ΗΡΕ Τεχνολογίες, σε υλικό σχετικό με τις μεγαλύτερες τάσεις του ΙΤ αλλά και εκπαιδεύσεις σε soft skills για την προσωπική τους εξέλιξη.

Η HPE Financial Services προσφέρει νέα, καινοτόμα οικονομικά μέσα, όπως βραχυπρόθεσμα ενοίκια και αναβολές πληρωμών 90 ημερών στις λύσεις VDI.Οι λύσεις HPEVDI είναι επίσης διαθέσιμες “as-a-Service”μέσω τουHPE Greenlake για την υποστήριξη των πελατών που απαιτούν οικονομική ευελιξία για το απομακρυσμένο εργατικό δυναμικό τους.

Ακόμα, η HPE προσφέρει νέες, προρυθμισμένες λύσεις VDI για την υποστήριξη μικρών, μεσαίων και εταιρικών πελατών. Βασισμένες είτε σε HPEProLiantείτε σε HPESynergyservers, οι λύσεις αυτές μπορούν να ξεκινήσουν από 80 χρήστες καινα φτάσουν έως τους 2.000 απομακρυσμένους εργαζόμενους και έχουν σχεδιαστεί για περιβάλλοντα Citrix και VMware.

Τέλος, η εταιρεία προσφέρει επιπλέον μία νέα λύση VDI υψηλότερης απόδοσης για την υποστήριξη χρηστών ενέργειας που εργάζονται εξ αποστάσεως. Το HPE Moonshot κυκλοφορεί τώρα στον HPE ProLiantm 750 server, παρέχει πλεονέκτημα απόδοσης πάνω από 70% και καταναλώνει 25% λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με αυτήν της προηγούμενης γενιάς. Στα εικονικάdesktops και στις εφαρμογές όπου η πυκνότητα και η απόδοση είναι πρωταρχικής σημασίας, το νέο HPE ProLiantm 750 Server Blade μπορεί να υποστηρίξει σχεδόν 33% περισσότερους απομακρυσμένους εργαζόμενους με 25% λιγότερη ισχύ.

Οι νέες εικονικές λύσεις μπορούν εύκολα να προσεγγιστούν και να διαχειριστούν ουσιαστικά, για να τροφοδοτήσουν μια σειρά εφαρμογών απομακρυσμένης χρήσης σε αγορές όπως η τραπεζική, η υγειονομική περίθαλψη και η εκπαίδευση. Αυτές οι εφαρμογές περιλαμβάνουν το ηλεκτρονικό εμπόριο, την τηλεϊατρική, την υποστήριξη στην τηλεργασία, τις προσωρινές ιατρικές εγκαταστάσεις και την ηλεκτρονική εκπαίδευση για ψηφιοποιημένες αίθουσες διδασκαλίας και προγράμματα σπουδών.

Η HPE προσφέρει επίσης μια σειρά συμβουλευτικών και επαγγελματικών υπηρεσιών που βοηθούν τους πελάτες να σχεδιάσουν, να αναπτύξουν και να διαχειριστούν τις απομακρυσμένες πρωτοβουλίες του εργατικού δυναμικού τους και πρόσφατα αναγνωρίστηκε ως ηγέτης στην πρώτη παγκόσμια υπηρεσία ψηφιακών χώρων εργασίας της IDC Marketscape. Με εκατοντάδες εμπειρογνώμονες στον τομέα της ψηφιακής εργασίας παγκοσμίως, παρέχοντας πάνω από 500 έργα ετησίως, η HPE έχει μεγάλη τεχνογνωσία στο να βοηθάει τους οργανισμούς να δημιουργούν ασφαλή και αξιόπιστη συνδεσιμότητα για τους εργαζόμενους που δουλεύουν από το σπίτι, όπως και να εφαρμόζουν γρήγορα επιλογές με συνεργάτες όπως η Microsoft και η Citrix, επιτρέποντας στους εργαζόμενους να προσαρμόζονται γρήγορα σε εργαλεία και πρακτικές απομακρυσμένου χώρου εργασίας.

Η HPE δεσμεύεται να βοηθήσει τις κοινότητες, τους πελάτες και τους συνεργάτες της σε αυτή την περίοδο της παγκόσμιας αβεβαιότητας. Διαθέτει τον χρόνο, το ταλέντο, τους πόρους και την τεχνολογία της για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που παρουσιάζονται από τον COVID-19. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το microsite της HPE, COVID-19, που περιγράφει αυτές τις πρωτοβουλίες και να ανατρέξετε στο τελευταίο άρθρο του Antonio Neri, Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της HPE.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here