Ένα μόλις χρόνο μετά τη θορυβώδη είσοδό της στην Ελληνική αγορά η Hive ανακοίνωσε  τη στρατηγική απόφαση να μη συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα από σήμερα, Παρασκευή 28η Φεβρουαρίου 2020.

Τα ηλεκτρικά πατίνια της HIVE θα κυκλοφορούν σε άλλες Ευρωπαϊκές αγορές που ήδη λειτουργούν με συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο το οποίο δίνει τη δυνατότητα για λειτουργία συγκεκριμένου αριθμού παρόχων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας η HIVE πιστεύει ακράδαντα ότι αυτό είναι προς το συμφέρον των πόλεων, των καταναλωτών και των εταιριών.

Η απουσία ολοκληρωμένου νομικού πλαισίου που δημιουργεί ένα οργανωμένο περιβάλλον επιχειρηματικής λειτουργίας αναγκάζει την εταιρεία να αποχωρήσει επί του παρόντος από την ελληνική αγορά.

  • Πιστεύοντας στις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς, αν οι συνθήκες αλλάξουν σίγουρα η εταιρία θα επανεξετάσει την ελληνική αγορά καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Η  επίσημη είσοδος της HIVE στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε την 1η Μαρτίου του 2019.  Στην συνέχεια ακολούθησε και η Θεσσαλονίκη ενώ είχε προηγηθεί η δραστηριοποίηση στη  Λισαβόνα. Είναι μέλος του ομίλου Daimler στον οποίο ανήκει και η ελληνική Beat.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here