του Βάιου Κρόκου

Επιστροφή στη κανονικότητα με ένα μεγάλο συνέδριο για τους ανθρώπους της NN Hellas! Οι συνθήκες όμως είναι πλέον διαφορετικές: Νέες προκλήσεις και νέα φιλόδοξα πλάνα, καθώς η NN Hellas θέτει νομοτελειακά ως στόχο – μετά και την εξαγορά της MetLife – μόνο τη κορυφή!

Αυτό επεσήμανε η διοίκηση του εταιρείας σε ένα Συνέδριο Πωλήσεων στο οποίο παρευρέθηκαν Συνεργάτες από κάθε περιοχή της χώρας και με τη παρουσία του νέου δικτύου – που προέκυψε από τη παραπάνω συμφωνία.

Πλέον ως νέα οντότητα η εταιρεία κατέχει μερίδιο αγοράς 30% στους κλάδους Ζωής και Υγείας, και 18% στο σύνολο της αγοράς. Οι βλέψεις είναι ακόμη υψηλότερες, θέτοντας στόχους που ξεπερνούν τα ελληνικά δεδομένα (1 δισ. ευρώ παραγωγή σε 2 χρόνια), όπως είπε χαρακτηριστικά και ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Διονύσης Νοδάρος.

“Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη σήμερα, γιατί όλοι “Μεγαλώνουμε Μαζί”, ενωμένοι! Δεν δημιουργούμε μόνο τη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα αλλά μια εταιρεία πρότυπο σε λειτουργίες και καινοτομία αλλά κυρίως κοντά στη καρδιά των ανθρώπων μας”, σημείωσε η κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, πρόεδρος και CEO της εταιρείας.

 

Παράλληλα η ίδια ανακοίνωσε τη νέα διοικητική ομάδα της ενοποιημένης εταιρείας, που ξεκινά τυπικά τις εργασίες της τον Οκτώβριο (παρακάτω φωτογραφία)

Ισχυρά τα μεγέθη – δίνει μέρισμα 

Ιδιαίτερα ικανοποιητικά είναι τα μεγέθη για την NN Hellas, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο Γενικός Οικονομικός Διευθυντής, Gabor Szegedi, ο οποίος μίλησε για την θετική πορεία σε επίπεδο πωλήσεων, εγγεγραμμένων ασφαλίστρων, φερεγγυότητας κλπ.

Περισσότερα στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here