Η NN Hellas και το Orange Grove, πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, πραγματοποιούν για πρώτη φορά τον διαγωνισμό επιχειρηματικότητας «Ideas ThatChange Us», ο οποίος  απευθύνεται σε ομάδες και startups στους τομείς της Τεχνολογίας Υγείας, Πρόληψης και Ευεξίας.

Οι ομάδες με τις καλύτερες ιδέες θα προκριθούν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, όπου και θα λάβουν μέρος σε πρόγραμμα καθοδηγούμενης εκπαίδευσης (acceleration program) διάρκειας 3 μηνών, που υλοποιείται από τον ολλανδικό οργανισμό IdeaHackers.

Μέσα από το Ideas That Change Us, οι συμμετέχοντες θα επωφεληθούν από την εμπειρία και τεχνογνωσία των στελεχών της NN Hellas και του NN Group, της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, του Orange Grove, καθώς και των IdeaHackers, και θα αποκτήσουν πρόσβαση σε νέα επιχειρηματικά δίκτυα.

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες και startups μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως 29 Ιουνίου 2018.

«Μέσα από τη συνεργασία μας με το Orange Grove στοχεύουμε στην ενίσχυση της επιχειρηματικής κουλτούρας στην Ελλάδα» δήλωσε σχετικά με τον διαγωνισμό η Μαριάννα Πολιτοπούλου, πρόεδρος ΔΣ και διευθύνουσα σύμβουλος της ΝΝ Hellas. «Έχοντας τη νέα γενιά στο επίκεντρο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητάς μας, δημιουργήσαμε το πρόγραμμα “Ideas That Change Us”, το οποίο προάγει πρωτοποριακές λύσεις για την πρόληψη, την υγεία και την ευεξία. Παράλληλα, η πρωτοβουλία αυτή θα προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια στους νέους επιχειρηματίες ώστε να νιώσουν σιγουριά στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.»

Από την πλευρά του ο πρέσβης της Ολλανδίας στην Ελλάδα Caspar Veldkamp σχολίασε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε τη νέα μας συνεργασία με την NN Hellas, στο πλαίσιο του Orange Grove. Ο διαγωνισμός αυτός θα προσφέρει σε ελληνικές startups μια μοναδική ευκαιρία να συνεργαστούν και να μάθουν από κορυφαίους εμπειρογνώμονες στον τομέα της υγείας, τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Ολλανδία, συγκεντρώνοντας έτσι πολύτιμη εμπειρία και από τις δύο χώρες».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το IdeasThatChangeUs.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here