Ένα νέο, πρωτοπόρο και καινοτόμο ενημερωτικό έντυπο της GEP, της μεγαλύτερης εταιρείας παροχής υπηρεσιών Υγείας και Ασφάλειας της Εργασίας στην Ελλάδα, ξεκίνησε την κυκλοφορία του με στόχο να προσφέρει έγκυρη, ποιοτική και χρηστική ενημέρωση, μέσα από τις σελίδες του.

Το Health & Safety Review by GEP, είναι το νέο τριμηνιαίο ενημερωτικό έντυπο της GEP, ένα εγχείρημα που αναμένεται να αποτελέσει το πιο χρήσιμο εργαλείο γνώσης για όλους.

 

Διαβάστε online την ψηφιακή έκδοση του GEP

 

Το περιοδικό συνιστά τον πιο επίκαιρο και αποτελεσματικό δίαυλο επικοινωνίας, καθώς μέσω της σωστής και έγκυρης διάχυσης της πληροφορίας, που σπανίζει στις μέρες μας, θα δοθούν οι πιο ενδεδειγμένες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν την αγορά.

 

Διαβάστε -μεταξύ άλλων- στο πρώτο τεύχος:

Όλες τις νέες προκλήσεις και τις σύγχρονες προσεγγίσεις για την Υγεία και Ασφάλεια των Εργαζομένων

-Μάθετε τα πάντα για τις υπηρεσίες Υγείας και Ασφάλειας της Εργασίας

-Διαβάστε το editorial του CEO της GEP, Γιώργου Λαμπρινού, με τίτλο: Η Υγεία & Ασφάλεια Εργασίας στην καρδιά της βιώσιμης ανάπτυξης

-Δείτε το άρθρο της Ρένας Μπαρδάνη, προέδρου ΔΣ ΕΛΙΝΥΑΕ

-Μελετήστε την ανάλυση του Σπύρου Πριμηκύριου, επιστημονικού υπεύθυνου της GEP για τις προσκλήσεις και τη διαχείριση ΥΑΕ στα μεγάλα έργα 

ΕΑν επιθυμεΙτε να λαμβΑνετε τις πιο Εγκυρες ενημερΩσεις για τις υπηρεσΙες του ΤεχνικοΥ ΑσφΑλειας, αναλΥσεις για τα μΕτρα ΥγεΙΑς & ΑσφΑλειας ΕργασΙας, μπορεΙτε να εγγραφεΙΤε δωρεΑν για να σας αποστΕλλεται το Health & Safety Review by GEP σε ηλεκτρονικh μορφΗ στο email σας.

Το τριμηνιαίο ενημερωτικό τεύχος Health & Safety Review του Ομίλου GEP επιμελείται η Theasis Expo IKE (info@theassisexpo.gr).

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ