Τα τελευταία χρόνια η Rihanna έχει αποφασίσει να μην εκθέτει τόσο πολύ την προσωπική της ζωή στα μέσα καθώς στο παρελθόν όπως έχει δηλώσει το έχει μετανιώσει. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η σταρ θέλησε να εξομολογηθεί το πόσο ερωτευμένη είναι με τον δισεκατομμυριούχο σύντροφό της, Hassan Jameel.

«Τα τελευταία χρόνια μόνο συνειδητοποίησα ότι πρέπει να έχουμε χρόνο για τον εαυτό μας, γιατί η ψυχική μας υγεία εξαρτάται από αυτό. Εάν δεν είσαι ευτυχισμένος, δεν θα είσαι ευτυχισμένος ούτε όταν κάνεις πράγματα που αγαπάς. Θα είναι αγγαρεία. Δεν θέλω ποτέ η δουλειά μου να είναι αγγαρεία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ποιος είναι όμως ο Hassan Jameel που κάνει ευτυχισμένη τη Riri;

Το πλήρες όνομά του είναι Hassan Mohammed Abdul Latif Jameel, γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 1988 σύμφωνα με την ιστοσελίδα allstarbio.com και είναι Ζυγός. Η οικογένειά του Hassan Jameel είναι ιδιοκτήτρια του ομίλου Abdul Latif Jameel Co., που πήρε το όνομά του από τον παππού του και που εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα διανομής της Toyota στη Σαουδική Αραβία. Είναι η 12η πλουσιότερη αραβική οικογένεια, σύμφωνα με το Forbes, με καθαρή αξία 1,5 δισ. δολαρίων. Επίσης, κατέχουν μια επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου. Το 2001, ο Jameel έλαβε B.A. σε διεθνή οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Sophia στο Τόκιο. Συνέχισε με ένα M.B.A. από το London Business School. Μιλάει άπταιστα αραβικά, αγγλικά και ιαπωνικά.

Επί του παρόντος, ο Jameel είναι πρόεδρος της Abdul Latif Jameel Co.’s Community Jameel Saudi Arabia, μιας κοινοπραξίας φιλανθρωπικών ιδρυμάτων που συντονίζει προγράμματα για την κοινωνική, πολιτιστική, εκπαιδευτική και οικονομική ανάπτυξη ατόμων και κοινοτήτων στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Από το 2012 έως το 2017, ο Jameel ήταν παντρεμένος με Lina Lazaar, μια κριτικό τέχνης από την Τυνησία, η οποία ίδρυσε την Εβδομάδα Τέχνης της Τζέντα. Πριν τη Rihanna, φέρεται να είχε μια ακόμη διάσημη σχέση: με το σούπερ-μόντελ Naomi Campbell.

Η Rihanna και ο Σαουδάραβας εμφανίστηκαν ως ζευγάρι στα ΜΜΕ όταν τους απαθανάτισαν να ερωτοτροπούν σε μια πισίνα στην Ισπανία τον Ιούνιο του 2017. Όλες οι φωτογραφίες είναι παπαρατσικές- δεν υπάρχει κανένα κόκκινο χαλί και καμιά κοινή δημόσια εμφάνιση σε event.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here