Η τιμή του bitcoin θα μπορούσε να δει μια «επικείμενη» διάσπαση, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα του Glassnode.

Η εταιρεία δεδομένων λέει ότι το bitcoin ( BTC ) αναβοσβήνει ανοδικά τις τελευταίες έξι εβδομάδες εν μέσω θετικής δραστηριότητας onchain.

Εν τω μεταξύ, το hashrate του δικτύου BTC συνέχισε να αυξάνεται, με τον μέσο όρο των επτά ημερών να φτάνει τα 123,4 exahash ανά δευτερόλεπτο (EH / s) τη Δευτέρα.

Σε μια έκθεση που δημοσιεύθηκε στις 6 Ιουλίου, το Glassnode Network Index (GNI), το οποίο μετρά τη συνολική κατάσταση του δικτύου Bitcoin, αυξήθηκε κατά ένα σημείο την εβδομάδα, σε τιμή 56 μονάδων.

Ταυτόχρονα, η τιμή BTC μειώθηκε από 9.125 $ σε 9.070 $, μια σταθερότητα σε μεγάλο βαθμό απροσδόκητη.

Ο δείκτης μετρά μετρήσεις όπως την υγεία του δικτύου, το συναίσθημα και τη ρευστότητα για να προσδιορίσει τη δύναμη των βασικών στοιχείων του bitcoin. Σύμφωνα με την έκθεση, η υγεία και το συναίσθημα του δικτύου αυξήθηκαν κατά 3 και 6 μονάδες, αντίστοιχα.

Η ρευστότητα μειώθηκε κατά 6 μονάδες.

  • «Ενώ το BTC παρέμεινε εκπληκτικά σταθερό τους τελευταίους δύο μήνες, οι δείκτες δείχνουν μια επικείμενη έξοδο, με τα βασικά να παραμένουν σταθερά ισχυρά», δήλωσε το Glassnode.
  • “Ωστόσο, εξωτερικοί παράγοντες, όπως η μη επιβεβαιωμένη συσχέτιση του bitcoin με τις παραδοσιακές χρηματοπιστωτικές αγορές, σημαίνει ότι η αβεβαιότητα παραμένει παρά τα θετικά σήματα στην αγορά”, πρόσθεσε.

Τα νέα έρχονται καθώς το hashrate του δικτύου Bitcoin έφτασε σε νέα υψηλά αυτήν την εβδομάδα.

Σύμφωνα με στοιχεία από το Blockchain, το BTC hashrate ή η συνολική υπολογιστική ισχύς έφτασαν σε έναν μέσο όρο επτά ημερών 123,4 EH / s στις 6 Ιουλίου, ένα υψηλό όλων των εποχών. Μια εβδομάδα νωρίτερα, ο μέσος όρος ήταν 115,3 EH / s.

Ένα αυξανόμενο hashrate τείνει να δείχνει την πίστη στο δίκτυο από τους ανθρακωρύχους bitcoin. Συχνά, αυτό οδηγεί σε αύξηση της τιμής του BTC .

Τις τελευταίες δύο ημέρες, το bitcoin αυξήθηκε από περίπου 9.070 $ σε 9.316 $ κατά τη στιγμή της σύνταξης, δείχνει το bitcoin.com.

Ο άμεσος στόχος είναι να σπάσει πάνω από 10.000 $ και να μείνει εκεί. Οι αναλυτές θεωρούν αυτό το επίπεδο σημαντικό για να πυροδοτήσει το πολυαναμενόμενο ράλι των τιμών του BTC .

                                                                 Βαγγέλης Τσάπας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here