Νέα χρονιά με προσδοκίες και ενίσχυση για την 4Hats Conceptual Agency, με την προσθήκη της Ιωάννας Τσιλιμπουνίδου στη Γενική Διεύθυνση της εταιρείας.

 

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Ιωάννα διετέλεσε Head of Marketing στον όμιλο του Spitogatos με δραστηριότητα σε Ελλάδα και νοτιανατολική Ευρώπη, ενώ για περισσότερα από 13 χρόνια κατείχε ρόλους ευθύνης σε ελληνικά love brands & marketplaces, όπως ο Χρυσός Οδηγός, ο όμιλος Πολίτη και η Χρυσή Ευκαιρία.

  • «Υποδεχόμαστε με χαρά την Ιωάννα στην ομάδα της 4Hats. Σε ένα boutique agency, η προσθήκη ενός στελέχους με μεγάλη εμπειρία σε ένα ευρύτατο φάσμα αρμοδιοτήτων στο marketing και την επικοινωνία εγγυάται ακόμη πιο ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας»,

δήλωσε ο συνιδρυτής της 4Hats, Κώστας Ντάλτας.

4Hats General Director
  • «Χαίρομαι ιδιαίτερα που εντάσσομαι στην ταλαντούχα ομάδα επαγγελματιών της 4Hats και συντάσσομαι πλήρως με το όραμα των ιδρυτών της που δεν είναι άλλο από το να προσφέρουμε εμπειρίες που βρίσκουν χώρο στην καρδιά και το μυαλό των καταναλωτών και κάνουν τα brands να μεγαλώνουν.
  • Βασιζόμενοι στο ταλέντο, τη στρατηγική και τη δημιουργία, έχουμε ως αποστολή την εξυπηρέτηση των πελατών μας σε υψηλό επίπεδο και αυτό αποτελεί για εμένα μια δημιουργική πρόκληση»,

 

ανέφερε η νέα Γενική Διευθύντρια της 4Hats, Ιωάννα Τσιλιμπουνίδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ