Η επίσημη έναρξη της εμπορικής συνεργασίας μεταξύ του ομίλου FF Group και του πολυεθνικού Ομίλου BESTSELLER σηματοδοτείται με το άνοιγμα των δύο πρώτων νέων καταστημάτων Jack & Jones σε Καλλιθέα και Περιστέρι.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο ανάπτυξης του δικτύου λιανικής monobrand καταστημάτων Jack & Jones από τον Όμιλο FF Group, τα δύο πρώτα νέα καταστήματα άνοιξαν τις πόρτες τους στην Καλλιθέα (Θησέως 135-137) και στο Περιστέρι (Σαρανταπόρου 32). Τα καταστήματα Jack & Jones φιλοξενούν όλο το φάσμα της ανδρικής casual ένδυσης. Οι συλλογές περιλαμβάνουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με βασικό πυρήνα των συλλογών τους τα jeans. Ο συνδυασμός των ιδιαίτερα προσιτών τιμών, της άριστης ποιότητας και των κορυφαίων σε σχεδιασμό συλλογών καθιστούν την Jack & Jones ένα από τα πιο αγαπημένα denim brand.

Σημειώνεται ότι η συμφωνία μεταξύ του Ομίλου FF Group και της πολυεθνικής εταιρείας BESTSELLER προβλέπει το άνοιγμα 12 νέων καταστημάτων Jack & Jones στην Ελλάδα, τέσσερα εκ των οποίων ανοίγουν εντός του 2022, καθώς και την επέκταση του δικτύου στην αγορά της Βουλγαρίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here