Την είσοδό της σε μια νέα εποχή, εγκαινιάζει η “Group Μέριμνα” (θυγατρική του ομίλου Groupama) προχωρώντας σε αποφασιστικές κινήσεις που αποβλέπουν στην διεύρυνση των εργασιών της και την επέκτασή της στην αγορά.

ενισχύοντας τη δυναμική του και συμμετέχοντας στη κοινή πορεία ανάπτυξης με αμοιβαία οφέλη.

Χαιρετίζοντας την συμπόρευση των δύο εταιρειών ο γενικός διευθυντής της “Group Μέριμνα” κ. Αλέξανδρος Αλεξανδράκης καλωσορίζει τους νέους συνεργάτες, τονίζει την ομοιομορφία σε αρχές και ποιοτικά χαρακτηριστικά και εκφράζει την βεβαιότητά του για την αποδοτικότητα της συνεργασίας.

Ο κ. Μαρίνος Αγγελόπουλος (Brokerone), ο οποίος έχει συγκροτήσει και διευθύνει ομάδες ασφαλιστικών συμβούλων που έχουν αποσπάσει σημαντικές ποιοτικές και ποσοτικές διακρίσεις, αναφερόμενος στην σύμπραξη των Εταιρειών θεωρεί ότι σηματοδοτεί την αρχή μιας αποδοτικής διαδρομής, εστιασμένης στις ανάγκες της εποχής, με έμφαση στην παραγωγικότητα και την εξυπηρέτηση συνεργατών και πελατών.

Επισημαίνεται ότι οι συνεργάτες της “Brokerone”, για λειτουργικούς λόγους θα συνεχίσουν να στεγάζονται στα γραφεία της εταιρείας σε Αθήνα και Πάτρα μέχρι το τέλος του έτους, οπότε και θα μεταφερθούν στα αντίστοιχα γραφεία της “Group Μέριμνα”.

Εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.
Δεν μοιραζόμαστε ή πουλάμε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here