Νέα καταστήματα στο εξωτερικό εντάσσονται στην οικογένειά της γνωστής αλυσίδας “Γρηγόρης”.

Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνεται η ευρωπαϊκή αποδοχή του brand αλλά και η θέση του ως ένα από τα μεγαλύτερα franchise δίκτυα στο χώρο της ευρωπαϊκής καφεστίασης. Με στόχο να προσφέρει καθημερινά σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές  τους δημοφιλείς πλέον κρύους καφέδες freddo espresso & freddo cappuccino, τους φρεσκοστυμμένους χυμούς αλλά τις παραδοσιακές πίτες, σάντουιτς και σαλάτες από ελληνικές πρώτες ύλες, ο Γρηγόρης εγκαινιάζει νέα καταστήματα σε Βερολίνο και Βουκουρέστι.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο μήνα εγκαινιάστηκε το 5ο  κατάστημα Gregorys στο Βερολίνο, στην οδό Kurfürstendamm  21, έναν από τους πιο διάσημους δρόμους της πόλης, και αποτελεί  το 7ο  σημείο συνολικά στη χώρα.

Σχεδόν ταυτόχρονα, άνοιξε το 4ο κατάστημα Gregory’s στη Ρουμανία, στην περιοχή Dristor του Βουκουρεστίου, ενώ σε λίγες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του ένα ακόμα κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Militari Shopping στο Βουκουρέστι.

Η ελληνική φιλοξενία αποτελεί βασικό συντελεστή για την επιτυχημένη ανάπτυξη του Γρηγόρη στο εξωτερικό και φυσικά δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο πρεσβευτή στις ευρωπαϊκές αγορές.

Με πάνω από 340 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, ο Γρηγόρης έχει κατακτήσει επάξια τη θέση της 9ης μεγαλύτερης αλυσίδας καφέ στην Ευρώπη και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των 250.000 καταναλωτών που επισκέπτονται τα καταστήματά του καθημερινά! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here