Το Greek House Davos, υποδέχεται στο Davos της Ελβετίας τη VANOS, εκκινώντας μια σημαντική συνεργασία που, προάγει την ελληνική επιχειρηματικότητα και τις διεθνείς προοπτικές της στο ανώτατο επίπεδο διαλόγου και επιχειρηματικής διασύνδεσης παγκοσμίως.

Ενώνοντας τις δυνάμεις τους μέσω αυτής της συνεργασίας, τονίζεται στην ανακοίνωση, το Greek House Davos ως ο μοναδικός θεσμός που επικεντρώνεται στη στρατηγική προώθηση των οικονομικών επιδόσεων και της επιρροής της Ελλάδας διεθνώς, στο πλαίσιο του World Economic Forum, και η VANOS, συμβάλλουν ενεργά στην επίτευξη του οράματος για μια εξωστρεφή χώρα, που αξιοποιεί καταξιωμένους ηγέτες από τον χώρο της επιχειρηματικότητας.

Η VANOS S.A, αναφέρεται στην ανακοίνωση, όντας ένας όμιλος εγνωσμένου κύρους, με προηγμένες διαδικασίες και τεχνολογία που βασίζεται στη διαρκή καινοτομία, έχει επιτύχει την απόκτηση κορυφαίων διεθνών πιστοποιήσεων, δραστηριοποιούμενη σε σειρά βιομηχανικών και εμπορικών τομέων, μέσω διακεκριμένων προϊόντων και υπηρεσιών. Διαθέτοντας εδραιωμένη εμπειρία και πολύτιμη τεχνογνωσία, η VANOS έχει οικοδομήσει την αξιοπιστία της βάσει αυστηρών, παγκόσμιων προτύπων ασφαλείας, ενώ δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται η ναυτιλία, η βαριά βιομηχανία, το yachting, οι λύσεις ψηφιακής πλοήγησης, καθώς και λύσεις με πεδία εφαρμογής στην πολιτική προστασία και την πολιτική άμυνα. Παράλληλα, αναφέρεται στην ανακοίνωση, έχει οικοδομήσει ένα εκτενές πλέγμα υπηρεσιών εκπαίδευσης, έρευνας και ανάπτυξης, με λύσεις προστασίας CBRNe και ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων λιανικής και ηλεκτρονικών πωλήσεων. Η αφοσίωση και ο επαγγελματισμός του άριστα καταρτισμένου προσωπικού της, επισημαίνεται, μαζί με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τις διαδικασίες αιχμής, διασφαλίζουν το ύψιστο επίπεδο εξυπηρέτησης σε εξαιρετικά στοχευμένους κλάδους.

Ενόψει του τρίτου διαδοχικού έτους διεξαγωγής του, το Greek House Davos έχει οικοδομήσει μια προηγμένη πλατφόρμα διαλόγου και συνεργασιών, τόσο ανάμεσα στις επιχειρήσεις όσο και στις σχέσεις τους με τον δημόσιο τομέα, μέσω συγκροτημένων δράσεων που προωθούν την έμπρακτη ενίσχυση της διεθνούς πορείας αμφότερων. Εστιάζοντας σε ζητήματα ύψιστης σημασίας, αναφέρεται στην ανακοίνωση, η ατζέντα του GHD για το 2024 καλύπτει, μεταξύ άλλων, ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων, όπως οι ανθεκτικές οικονομίες, η καινοτόμος επιχειρηματικότητα και οι στρατηγικές επενδύσεις, η βιώσιμη ανάπτυξη, η ενεργειακή μετάβαση, οι γεωπολιτικές τάσεις και οι τεχνολογικές ανακαλύψεις. Ταυτόχρονα, τονίζεται, φιλοξενεί σειρά κορυφαίων υπουργών και πολιτικών προσώπων από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο ευρύτερα, αλλά και καταξιωμένους ηγέτες από τον χώρο της διεθνούς επιχειρηματικότητας, οι οποίοι καλούνται να απαντήσουν στις σημαντικότερες προκλήσεις της εποχής, διερευνώντας και καθιερώνοντας εμβληματικές συνεργασίες που επαυξάνουν το οικονομικό και γεωπολιτικό αποτύπωμα της χώρας σε παγκόσμιο επίπεδο.
To Greek House Davos διεξάγεται στο πλαίσιο του World Economic Forum (15-19 Ιανουαρίου), στο Davos της Ελβετίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ