Επισκεφθείτε το hospitality.ethosawards.eu και αναδείξτε τα κορυφαία ξενοδοχεία & τουριστικές επιχειρήσεις!

Ψηφίστε εδώ

Η ψηφοφορία του κοινού επηρεάζει κατά 40% τη συνολική βαθμολογία.

Λήξη ψηφοφορίας: Τρίτη 3 Μαρτίου στις 17:00

Τελετή Απονομής: 13 Μαρτίου 2020

Divani Apollon Palace & Thalasso

Χορηγικά πακέτα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η Τελετή Απονομής των Βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, στο Divani Apollon Palace & Thalasso, με παρουσιαστές τους Δημοσιογράφους κ. Χάρη Ντιγριντάκη και την κα Μαρία Νικόλτσιου.

Τα Greek Hospitality Awards τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), της ΔΕΘ HELEXPO, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Τα Βραβεία διοργανώνονται για 6η συνεχόμενη χρονιά από την ETHOS EVENTS σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ. H Κριτική Επιτροπή, απαρτίζεται, από τις εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού και τουριστικού κλάδου, καθώς και από πανεπιστημιακούς.

Φέτος,  θα απονεμηθούν 96 κατηγορίες βραβείων στις εξής 4 θεματικές ενότητες:

1. BEST GREEK CITY HOTELS

2. BEST GREEK RESORTS

3. BEST GREEK HOTEL FACILITIES

4. SPECIAL AWARDS

Με τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ να είναι τα εξής:

“Top Greek Hotel 2020”

“Top Greek Resort 2020”

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα hospitality.ethosawards.eu καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube.

Περισσότερες πληροφορίες:

κ. Αλεξάνδρα Παπασπηλιωτοπούλου, PR & Marketing Communications Manager, Ethos Media S.A, τηλ. 210 9984917, papaspiliotopoulou.a@ethosmedia.eu

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here