Μία εντυπωσιακή συλλεκτική έκδοση για την αγορά του καφέ και κυρίως για τους ανθρώπους της, κυκλοφορεί το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, με τον τίτλο: «GREECE COFFEE DENTIAL».

Ο Coffee Expert και Διευθυντής Σύνταξης της ετήσιας συλλεκτικής έκδοσης GREECE COFFEE DENTIAL, Κώστας Καπερώνης, ταξίδεψε, εντός και εκτός Ελλάδας, σε εργοστάσια, κεντρικά γραφεία και στην κορυφαία έκθεση Milano Fiera Host, για να  συναντήσει  15+1 πρωταγωνιστές της βιομηχανίας του καφέ.

Στο περιοδικό GREECE COFFEE DENTIAL αποτυπώνεται η 40ήμερη αποστολή, όπου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά, να πάρει συνεντεύξεις από 15+1 CEOS, ιδιοκτήτες εταιρειών καφέ και διευθυντές marketing των κορυφαίων εταιρειών του χώρου, να μάθει και να μας μεταφέρει  όλα τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις στον χώρο του καφέ  και της καφεστίασης.

Μέσα από την συγκεκριμένη έκδοση, οι αναγνώστες γνωρίζουν τα μυστικά για την επιλογή της πρώτης ύλης, την δημιουργία των blends, το καβούρδισμα των κόκκων, την συσκευασία, την αποθήκευση, αλλά και την εκπαίδευση των baristi για την δημιουργία του τελικού προϊόντος και την απόλαυση του τελικού καταναλωτή.

To κοινό εκπαιδεύεται και βελτιώνεται συνεχώς, επιζητώντας νέες εμπειρίες και για τον λόγο αυτό άλλωστε, έχουν αυξηθεί και οι Έλληνες roasters.

Μέσα σε ένα περιβάλλον διαρκώς αυξανόμενου ανταγωνισμού, όπου ο καταναλωτής έχει την δυνατότητα να επιλέξει μέσα από πληθώρα προσφερόμενων brands, οι επιχειρήσεις αποκαλύπτουν τα μυστικά για την διατήρηση και ενδυνάμωση της θέσης τους στην αγορά, στο πέρασμα του χρόνου.

Το περιοδικό Coffeedential κυκλοφορεί στα περίπτερα μέσω του πρακτορείου Άργους , ενώ διανέμεται και με το περιοδικό Χρήμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here