Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός, που χρηματιστές, αναλυτές αλλά και έμπειροι παράγοντες της αγοράς έβλεπαν την ΔΕΗ στα 300 εκατ.€ και …απέτρεπαν τους πελάτες τους να τοποθετηθούν επειδή ο όμιλος είναι καταχρεωμένος (που είναι), βρίσκεται με το…ενάμιση πόδι σε χρεοκοπία, η διαπραγμάτευση των μετοχών θα ανασταλεί και άλλα πολλά. Εν μέρει δικαιολογημένα, με την κατάσταση της ΔΕΗ στο…μη παρέκει αλλά…υπάρχει και ένα αλλά. Η ΔΕΗ δεν θα μπορούσε να αφεθεί, από αυτή την κυβέρνηση, να καταρρεύσει, θα έπρεπε να εκπονηθεί ένα σύνθετο σχέδιο διάσωσης.
    Και όντως, από τα 1,56 ευρώ, στις 24 Απριλίου σταδιακά και με επίπονη προσπάθεια έφτασε χθες έως τα 3,16 € με τελικό κλείσιμο στα 3,128 ευρώ. Αποτίμηση στα 725,7 εκατ.€ με στόχευση προς το όριο του 1 δισ. για τους λόγους που αναλύαμε στην τελευταία ανάρτηση μας για την Επιχείρηση.
    Τεχνικά η μετοχή είχε ένα εμπόδιο στα 3,1 ευρώ αλλά εάν τα υπερβεί και σήμερα, Παρασκευή, σε κλείσιμο θα μπορεί να συνεχίσει προς τα 3,30 ευρώ, και βλέπουμε γιατί τα πανίσχυρα funds που ποντάρουν στην ανάκαμψη του ομίλου έχουν κατά νου το…επίτευγμα τους στην Πορτογαλία. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here