Η Goldman Sachs ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση του τμήματος Συναλλακτικής Τραπεζικής (TxB) της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Έχοντας ξεκινήσει στις ΗΠΑ το 2020, και έχοντας επεκταθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2021, η ανάπτυξη αυτή θα εμβαθύνει τις σχέσεις της Goldman Sachs με τους υπάρχοντες πελάτες με τραπεζικές ανάγκες στην ΕΕ, και θα μας επιτρέψει να βοηθήσουμε νέους πελάτες σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Με νέα γραφεία στη Φρανκφούρτη και με σχέδια για επέκταση στο Άμστερνταμ, το τμήμα θα μπορεί να βοηθά στις ταμειακές ανάγκες των πελατών, συμπεριλαμβανομένων καταθέσεων και πληρωμών σε περισσότερες από 160 χώρες, σε περισσότερα από 120 νομίσματα.

Η παγκόσμια cloud-based πλατφόρμα Συναλλακτικής Τραπεζικής παρέχει στους πελάτες πλήρη εικόνα των λογαριασμών τους, των πληρωμών και των θέσεών ρευστότητας τους σε νομίσματα και χώρες.

Μέχρι σήμερα, το τμήμα Συναλλακτικής Τραπεζικής έχει προσελκύσει περισσότερους από 400 πελάτες, έχει διαχειριστεί πάνω από 65 δισεκατομμύρια δολάρια σε καταθέσεις και έχει επεξεργαστεί τρισεκατομμύρια δολάρια μέσω των συστημάτων του.

Ο Hari Moorthy, παγκόσμιος επικεφαλής του τμήματος Συναλλακτικής Τραπεζικής, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσφέρουμε την υπηρεσία της Goldman Sachs στη Συναλλακτική Τραπεζική σε πελάτες με ταμειακές ανάγκες στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κατανοούμε τις προκλήσεις της διαχείρισης μιας σύνθετης παγκόσμιας λειτουργίας ταμείου και έτσι φτιάξαμε μια πλατφόρμα που είναι ευκίνητη, ασφαλής και εύχρηστη για να υποστηρίζουμε τους πελάτες καθώς αναπτύσσουν τις επιχειρήσεις τους».

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, η Goldman Sachs έχει προσφέρει στις κεφαλαιαγορές στην Ευρώπη, συμβουλευτικές υπηρεσίες συναλλαγών, χρηματοδότηση και εμπορικές υπηρεσίες, και αυτή η επέκταση αυξάνει το εύρος της προσφοράς της εταιρείας.

Σχετικά με το τμήμα Συναλλακτικής Τραπεζικής της Goldman Sachs 

Το τμήμα Συναλλακτικής Τραπεζικής της Goldman Sachs, μέσω της Τράπεζας Goldman Sachs των ΗΠΑ και των θυγατρικών της, αποτελεί μια σύγχρονη, ψηφιακά καινοτόμα, cloud-based επιχείρηση, που βοηθά τους πελάτες να χτίσουν το μέλλον του ταμείου τους. Η επιχείρηση συνδυάζει τη δύναμη, την κληρονομιά και την τεχνογνωσία μιας εταιρείας 150 ετών με την ευελιξία και το επιχειρηματικό πνεύμα μιας νεοσύστατης τεχνολογικής επιχείρησης.

Σχετικά με την Goldman Sachs

Ο Όμιλος Goldman Sachs είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος χρηματοπιστωτικός οργανισμός που παρέχει ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στους τομείς επενδυτικής τραπεζικής, securities, διαχείρισης επενδύσεων και καταναλωτικής τραπεζικής που εξυπηρετεί μια μεγάλη και πολύμορφη πελατειακή βάση που περιλαμβάνει εταιρείες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, κυβερνήσεις και ιδιώτες. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1869 και έχει την έδρα της στη Νέα Υόρκη και διατηρεί γραφεία σε όλα τα μεγάλα χρηματοοικονομικά κέντρα στον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here