Η Ευρωπαϊκή Πίστη ανακοινώνει την έναρξη του 3ου Κύκλου Σπουδών του “Executive Sales Insurance Program”, το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια προγράμματα ασφαλιστικών σπουδών στην Ελλάδα.

Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα δημιουργήθηκε το 2017 σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) και μετά από μία διακοπή δύο ετών εξαιτίας της πανδημίας, επανέρχεται με ένα νέο, εμπλουτισμένο Πρόγραμμα Σπουδών. Στόχος του είναι να προσφέρει στους Συνεργάτες της Εταιρίας νέες γνώσεις και πολύτιμα εργαλεία, προκειμένου να αναπτύξουν περαιτέρω και με αποτελεσματικό τρόπο τις δεξιότητές τους στο χώρο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

Το “Executive Sales Insurance Program” διεξάγεται από το Ε.Κ.Π.Α., ένα από τα κορυφαία Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας, με διδάσκοντες διακεκριμένους καθηγητές, αλλά και έμπειρα στελέχη της αγοράς. Η νέα ύλη του Προγράμματος καλύπτει όλες τις σύγχρονες τάσεις της παγκόσμιας και εγχώριας αγοράς και με μαθήματα όπως “Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα”, “Ψηφιακό Marketing”, “Πωλήσεις και διανομή ασφαλιστικών προϊόντων”, “Ψηφιακός μετασχηματισμός στην ασφαλιστική αγορά & Insurtech”, δημιουργείται ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών που παρέχει στους συμμετέχοντες όλα τα σύγχρονα εφόδια που θα χρειαστούν στην αγορά εργασίας.

Περισσότερα στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ