Για 11η συνεχή χρονιά, η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την ethosEVENTS, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνουν το συνέδριο-θεσμός για τον εξαγωγικό τομέα, το Greek Exports Forum, το οποίο και φέτος πραγματοποιείται μαζί με τα Greek Exports Awards 2023.

Σε ομιλία του κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, με θέμα “Ισπανία: Η οικονομία της, η αγορά της, οι οικονομικές και εμπορικές σχέσεις με την Ελλάδα” , ο κ. Παντελής Γκάσιος Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄, Προϊστάμενος Γραφείου ΟΕΥ Μαδρίτης, Υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε ότι η Ισπανία είναι μια μεγάλη οικονομία που επλήγη από τις απανωτές κρισεις. Ωστόσο έχει σταθεί στα πόδια της, έχει πετύχει αρκετά σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης, και παρά την ανεργία υπάρχει προσφορά θέσεων εργασίας. 

Εν συνεχεία ο κ. Γκάσιος παρουσίασε τα βασικά στοιχεία της ισπανικής οικονομίας. Με τον πόλεμο της Ουκρανίας, είπε, υπήρχαν φόβοι για μικρή ανάπτυξη, κάτι που δεν επαληθεύτηκε. 

Δείτε παρακάτω τα σημαντικότερα στοιχεία της παρουσίασης:

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here