Αλλαγές στη διοίκηση της Ελλάκτωρ: Ο κ. Γιώργος Πουλόπουλος διαδέχεται τον κ. Μάνο Χρηστέα στη θέση CFO του Ομίλου, καθώς ο πρώτος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Όμιλο.

Ποιος είναι ο Γιώργος Πουλόπουλος
Καλός γνώστης των  οικονομικών, ο κ. Πουλόπουλος έχει τοποθετηθεί στο παρελθόν σε νευραλγικά πόστα, με 25ετή εμπειρία στην τραπεζική. Στην τράπεζα Πειραιώς, υπήρξε Διευθύνων Σύμβουλος & Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής (Ιούνιος 2016 – Απρίλιος 2017), Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής & COO (Μάιος 2017 – Δεκέμβριος 2018) και Ανώτερος Γενικός Διευθυντής &  CFO Ομίλου (Μάρτιος 2010 – Ιούνιος 2016).
Διαθέτει πτυχίο Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος MBA από το Henley Management College στο Λονδίνο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, αναφερόμενος στην ανάληψη του ρόλου του Group CFO της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, δήλωσε:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μάνο Χρηστέα για τη συνεργασία και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στη μετέπειτα επαγγελματική του πορεία.  Παράλληλα, θα ήθελα να καλωσορίσω τον Γιώργο Πουλόπουλο στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ, προσβλέποντας σε μία δημιουργική και αποτελεσματική συνεργασία. Ο Όμιλος έχει διανύσει τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια μια μακρά και γεμάτη προκλήσεις διαδρομή, αφήνοντας πιστεύω τις πιο δύσκολες ημέρες πίσω του. Ευελπιστώ ότι με την πλούσια χρηματοοικονομική αλλά και διοικητική εμπειρία του Γιώργου, η ΕΛΛΑΚΤΩΡ θα επιταχύνει την πορεία τη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here