Αξίζει της προσοχή μας αυτή η ΠΟΛΥ σημαντική εξέλιξη για την Folli Follie.

Με ανακοίνωση της στο Χρηματιστήριο η διοίκηση της Folli Follie επιβεβαιώνει ότι η ΝΙΚΕ ενημέρωσε πως:

  • ” ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ, ΥΠΟΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΗς ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΙΚΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΟΥΝ“.

Η πρώτη σύμβαση λήγει τον Μάιο του 2019 και η τελευταία τον χειμώνα του 2022.

Ρώτησα ένα σημαντικό και ιστορικό -όσον αφορά στην θητεία του στον όμιλο-στέλεχος (ο οποίος παραμένει ενεργός, μέχρι και αυτή την δύσκολη ώρα).

Μου εκμυστηρεύθηκε χθες αυτό που λίγο ως πολύ γνώριζε όλη η πιάτσα. Η απώλεια της ΝΙΚΕ είναι ίσως το ισχυρότερο “χτύπημα” που θα μπορούσε να δεχτεί η εταιρεία και να πληγούν οι προοπτικές μέχρι και των όποιων σχεδιασμών για τη επόμενη ημέρα.
Πλέον τα πράγματα είναι ΔΥΣΚΟΛΑ, πολύ ΔΥΣΚΟΛΑ, στην πιάτσα προεξοφλούν ότι η απώλεια της ναυαρχίδας (του χαρτοφυλακίου της εταιρείας ) θα σημάνει την λύση και άλλων σημαντικών συμβολαίων, με την αποχώρηση αρκετών σημαντικών brands.
Δυστυχώς η κατάσταση είναι χειρότερη απ΄ ότι μέχρι πριν μία εβδομάδα εκτιμούσαν.
Οσον αφορά στο σήμα της ΝΙΚΕ, σας είχε…ψιθυρίσει παλαιότερα για την περίπτωση Σάμυ Φάις (δεν ενδιαφέρεται όμως σήμερα) άλλωστε διαφορετική σύμβαση είχε ο ιδιος όταν αντιπροσώπευε την brandα στην Ελλάδα, κυρίως όμως για τον Βασίλη Φουρλή που προφανώς λόγω Intersport θα είχε κάθε λόγο να χτυπήσει την πόρτα της μητρικής αμερικανικής εταιρείας για το τι μέλλει γενέσθαι.
Το μόνο ευχάριστο, που μου είπε το στέλεχος της Folli Follie ήταν πως μέχρι τώρα ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ. Και αυτό, μέρες που είναι, είναι μεγάλη υπόθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here