Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδρυτής της παγκόσμιας ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων OKEx, γνωστός ως Star Xu,  έχει ανακριθεί από τις αρχές πριν από την αναστολή της απόσυρσης κρυπτογράφησης από την OKEx.

Όταν προσεγγίστηκε για να σχολιαστεί η συμμετοχή του Xu σε αστυνομική έρευνα, η OKEx είπε στο Cointelegraph ότι η ανταλλαγή δεν συνδέεται πλέον με την OK Group, όπου ο Xu είναι ανώτερο στέλεχος και ως εκ τούτου δεν ήταν σε θέση να σχολιάσει τις δραστηριότητές του.

Τα νέα έρχονται λίγο μετά την αναστολή της ανάληψης κρυπτογράφησης από την OKEx στην πλατφόρμα της την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση , οι κάτοχοι ιδιωτικών κλειδιών της OKEx συνεργάζονται με ένα γραφείο δημόσιας ασφάλειας σε μια τρέχουσα έρευνα.

Μία πηγή δήλωσε στο Cointelegraph:

  • «Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τη φύση μιας συνεχιζόμενης έρευνας, αλλά θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους χρήστες του OKEx ότι τα χρήματά τους είναι ασφαλή και ότι όλες οι άλλες λειτουργίες στο OKEx δεν επηρεάζονται».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της OKEx, Jay Hao, δήλωσε ότι η απόφαση προσωρινής αναστολής των αναλήψεων λήφθηκε «έχοντας κατά νου την ασφάλεια των χρηστών», δηλώνοντας:

  • «Ως κορυφαία ανταλλαγή, η ασφάλεια των χρηστών δεν είναι κάτι που μπορεί ή θα συμβιβαστεί ποτέ η OKEx. Θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατό για να αποκαταστήσουμε την υπηρεσία αμέσως και θα ενημερώσουμε το θέμα το συντομότερο δυνατό. “

Βαγγέλης ΤΣΑΠΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here