Η Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ επιβεβαίωσε, κι εφέτος, τον καθοριστικό ρόλο που (μπορεί να) διαδραματίζει ο Σύνδεσμος για την οικονομία και την κοινωνική ευημερία, με κοινή παράμετρο ένα ευοίωνο μέλλον για τους εργαζόμενους, χωρίς αποκλεισμούς δικαιωμάτων στο αγαθό της εργασίας.
Γιατί ΣΕΒασμός;
Η εργασία δεν είναι αγαθό μονοδιάστατα οικονομικό-παραγωγικό και βιοποριστικό αλλά πρωτίστως, “κλειδί” για την κοινωνική συνοχή, την αλληλεγγύη και συνέχεια των γενεών, την ειρήνη και την κοινωνική δικαιοσύνη.
Ο ΣΕΒασμός στον κόσμο της εργασίας, θα παραμένει υπομνηστικά ο πιλότος για τη “μοίρα” της επιχειρηματικότητας και στον τόπο μας. Έχουν γίνει και γίνονται πολλά από τον Σύνδεσμο, μπορούν να γίνουν περισσότερα χωρίς την εργαλειοποίηση και αποπροσωποποίηση των εργαζομένων.
Επαναφέρω ενδεικτικά στην επικαιρότητα από τα πολλά, ένα χαρακτηριστικό δελτίο ενημέρωσης από τον ΣΕΒ για “το μέλλον της εργασίας σε έναν κόσμο που αλλάζει” (https://lnkd.in/eSVFwMbx). Πρόκειται για έναν “οδικό χάρτη” για τη μετάβαση των επιχειρήσεων σε νέα μοντέλα λειτουργίας και εργασίας.
Περισσότερα στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here