Μετά τον ΕΟΤ, την Aegean, το Milko και σειρά άλλων brands, το αστέρι του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, θα αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας για την προώθηση της φέτας.

Τη σύναψη συμφωνίας με τον Γιάννη Αντετοκούμπο ανακοίνωσε η NOVACERT ΕΠΕ, ως εκτελεστικός οργανισμός των δύο έργων προώθησης της Φέτας ΠΟΠ, στις αγορές 1) της Γερμανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας και 2) των ΗΠΑ και του Καναδά.

Ο Έλληνας σταρ του NBA, μια προσωπικότητα αναγνωρίσιμη αυτή τη στιγμή σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, όπως επισημαίνεται από την εταιρεία, θα αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας για την προώθηση του εθνικού μας προϊόντος.

Η NOVACERT σημειώνει ότι πριν την αποδοχή της πρότασης, ο ίδιος καλαθοσφαιριστής ζήτησε να ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, τους εμπλεκόμενους φορείς και τους ωφελούμενους παραγωγούς. «Η ενεργός συμμετοχή του στις στοχευμένες προωθητικές δράσεις ενός ολόκληρου κλάδου, με μεγάλη συμβολή στην εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας, ήταν το σημείο «κλειδί» για την οριστικοποίηση της συμφωνίας», επισημαίνεται στην ενημέρωση.

«Η συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούμπο αποτελεί τον πρώτο σημαντικό σταθμό στο μεγάλο project που υλοποιεί η NOVACERT, με στόχο την ενίσχυση των εξαγωγών της Φέτας ΠΟΠ που παράγεται στην Ελλάδα», προστίθεται.

Στο πλαίσιο αυτό, ο διεθνής άσος βρέθηκε το Σάββατο στην Άφυτο Χαλκιδικής για τα γυρίσματα του προωθητικού σποτ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here