Η Γιάννα Αγγελοπούλου και η Μαριάννα Λάτση και τα τρία παιδιά της Γιάννας Αγγελοπούλου, με τους συζύγους τους και άλλα μέλη των οικογενειών τους, το βράδυ της Κυριακής 26 Νοεμβρίου διασκέδασαν με τις μεγάλες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα, σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του Nox Athens, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το opinionleader εξασφάλισε αποκλειστικό βίντεο και φωτογραφίες, από την σπάνια βραδινή έξοδο της Γιάννα Αγγελοπούλου και του Θόδωρου Αγγελόπουλου, μαζί με την καλή τους φίλη Μαριάννα Λάτση.

Η μητέρα του Αντώνη Ρέμου, Ελένη, βρέθηκε για λίγο στο τραπέζι της Γιάννας Αγγελοπούλου και της Μαριάννας Λάτση, όπου χαιρέτησε και συνομίλησε με τις δυο κύριες.

Το ίδιο βράδυ βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο και ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος αφού πρώτα χαιρέτησε την παρέα της Γιάννας Αγγελοπούλου και της Μαριάννας Λάτση, ο Αντώνης Ρέμος τον ανέβασε στη σκηνή και ο ΛΕΠΑ, ερμηνεύοντας  το «Ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» ξεσηκώνοντας  το κοινό!

Στο διπλανό τραπέζι βρισκόταν και ο Λάκης Λαζόπουλος, η Μαρία Γκαβογιάννη, η Δήμητρα Παπαδοπούλου και αρκετοί ακόμη ηθοποιοί, που δεν παρέλειψαν να χαιρετήσουν με την σειρά τους της δύο κυρίες και την παρέα τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ