Γράφει η «ξενοδόχος»

Η περίοδος της πανδημίας σε συνδυασμό με όλα τα απρόοπτα που συνεπάγεται η ανακατασκευή μέχρι τη λειτουργία μίας νέας μονάδας πηγαίνει πίσω και τα χρονοδιαγράμματα.

Ο λόγος για το νέο εγχείρημα των Ισραηλινών της Βrown στο Λουτράκι το οποίο επρόκειτο μέν να λειτουργήσει μέσα στο φετινό καλοκαίρι, ωστόσο, τελικά η λειτουργία του μετατέθηκε για το 2022, δεδομένων και των μεγάλων παρεμβάσεων στο ακίνητο.

  • Οι Ισραηλινοί της αλυσίδας Brown που έχει κάνει παραπάνω από αισθητή την παρουσία της στην ελληνική ξενοδοχία κατά τη διάρκεια της τελευταίας τριετίας- με πιο πρόσφατη και τη συμφωνία για τα τέσσερα ξενοδοχεία της οικογένειας του Γιώργου Τσακίρη, τέως προέδρου του ξενοδοχειακού επιμελητηρίου της Ελλάδος που προστέθηκαν στην «ομπρέλα» της Brown Hotels δε φαίνεται να βιάζονται για τη λειτουργία του νέου τους resort.
DCIM100MEDIADJI_0016.JPG

Η λειτουργία του Brown Beach Corinthia Resort μετατέθηκε λοιπόν για τον Απρίλιο της επόμενης χρονιάς για το ξενοδοχείο που έχει βάλει το «στοίχημα» να κερδίσει τους Αθηναίους και όχι μόνο σε έναν κοντινό τους προορισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here