Θα μετουσιωθούν σε κρατήσεις οι αναζητήσεις των Γερμανών για το ελληνικό καλοκαίρι; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα για τον ελληνικό τουρισμό για τη χώρα, η οποία, με  αφίξεις που ξεπερνούν τα τελευταία χρόνια τα 4 εκατομμύρια τουριστών, αποτελούν τη μεγαλύτερη αγορά εισερχόμενου  τουρισμού για την Ελλάδα διαχρονικά.

Πάντως, οι διαδικτυακές αναζητήσεις των Γερμανών για  διακοπές στην Ελλάδα το 2019 παρουσιάζουν αύξηση άνω του +20% καταγράφουν, μέσω των μεγαλύτερων γερμανικών τουριστικών οργανισμών και ταξιδιωτικών γραφείων.

Αυτό προέκυψε από έρευνα της εταιρείας ερευνών ΤrevoTrend στη γερμανική αγορά και παρουσιάστηκαν  στο «FVW Workshop Athens-Attica 2019», που διοργάνωσε προ ημερών στην Αθήνα το μεγαλύτερο δίκτυο επικοινωνίας για τον τουρισμό στη Γερμανία FVW Medien, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και η Περιφέρεια Αττικής, με την υποστήριξη του ΕΟΤ. Οι Έλληνες ξενοδόχοι ναι μεν δεν βλέπουν επί του παρόντος την αύξηση στις κρατήσεις τους, ωστόσο διατηρούν μία συγκρατημένη αισιόδοξία...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here