Ο Γεώργιος Μπάκος ανέλαβε πρόσφατα τη γενική διεύθυνση του Ομίλου Ζερίτη. Το χαρτοφυλάκιο του ομίλου περιλαμβάνει δύο εταιρείες χαρτοποιίας σε Αίγυπτο και Βουλγαρία, μια εταιρεία ανακύκλωσης χαρτιού στην Ουγγαρία και ένα συμβουλευτικό κλάδο που παρέχει αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Επιπλέον ο Όμιλος Ζερίτη, επιχειρεί στον συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο της διαχείρισης ακινήτων, διαθέτοντας περισσότερα από 300.000 τ.μ. βιομηχανικής, εμπορικής και οικιακής ακίνητης περιουσίας σε Ελλάδα και Ουγγαρία.

Ο Γεώργιος Μπάκος, έχοντας σπουδάσει οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων, έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής σε κορυφαίους οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως Toyota, Enterprise, Όμιλος Εταιρειών Σφακιανάκη και KPMG. Είναι μέλος Δ.Σ. του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος και διευθυντής του προγράμματος Future Leaders που περιλαμβάνεται στο MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιπλέον, ως εξειδικευμένος σύμβουλος οικογενειακών επιχειρήσεων, θα λειτουργεί και ως σύμβουλος των δύο μετόχων του ομίλου, Δημήτρη και Γεώργιου Ζερίτη, σε θέματα της εταιρικής, αλλά και της οικογενειακής διακυβέρνησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here